Portofoliu Amenajari Interioare Design interior casa clasica de lux in Targoviste

Design interior casa clasica de lux in Targoviste

Un proiect de design interior realizat de echipa Nobili Interior Design pentru o casa clasica de lux in Targoviste. Amenajarea interioara va fi realizata cu materiale premium si mobilier italian de lux importat de firma noastra de la branduri de renume din Italia. Oferim servicii complete de administrare si implementare a proiectelor de design interior realizate de firma noastra.

Design interior casa stil clasic Targoviste
Design interior casa cu etaj Targoviste
Design interior hol casa Targoviste
Design interior dining casa clasica Targoviste
Design interior casa scarii casa clasics
Design interior casa scarii Targoviste
Design interior dormitor matrimonial casa clasica
Design interior dormitor clasic de lux Targoviste
Design interior dormitor casa stil clasic Targoviste
Design interior birou casa Targoviste
Design interior baie de lux Targoviste
Design interior dressing casa Targoviste
Amenajari interioare hol targoviste (2)
Amenajari interioare hol casa in Targoviste

Vizualizati si proiectul: Design interior casa clasica Bucuresti

Solutii amenajari interioare Targoviste

Firma Nobili Interior Design se claseaza in topul celor mai cautate firme de amenajari interioare in cea ce priveste proiecte arhitecturale de case si vile de lux din Targoviste si nu numai. Proprietarii unor astfel de imobile recurg la echipa noastra de specialisti pentru a obtine un rezultat pe masura cerintelor lor. Pentru ca echipa de arhitecti si designeri de interior din spatele proiectelor de amenajare interioara in stil clasic sau eclectic pot face fata oricaror provocari, Nobili Interiror Design este intotdeauna prima alegere.

Amenajari interioare casa stil clasic

Amenajarea interioara a unei case trebuie intotdeauna facuta dupa placul si gustul locatarilor. Stilul clasic este unul preferat de multi tocmai datorita liniilor simple si mobilierului in stil clasic alcatuit fie din mesteacan fie din visin si nu in ultimul rand datorita paletei de culori sobre. Pe scurt, stilul clasic se rezuma la simetria corpurilor alese si acest lucru nu include doar piesele din dormitor sau living. Baia si bucataria sunt alte doua incaperi care trebuie sa respecte aceleasi linii in cea ce priveste amenajarea interioara a unei case in stil clasic.

Proiect design interior casa cu etaj Targoviste

Nu este usor sa optezi pentru un astfel de stil tocmai de aceea este bine sa recurgeti la sfaturile unui specialist, mai precis la serviciile unui designer de spatii interioare. Acest specialist detine cunostiintele necesare pentru a va pune in practica dorintele si pentru a realiza casa visurilor. Optand pentru astfel de servicii, propietarul casei se va putea consulta cu arhitectul responsabil de acest proiect si impreuna vor decide alegerea mobilierului, culoarea peretilor, materialul din care este fabricat parchetul, corpurile de iluminat care va vor impodobi fiecare camera cat si alte piese decorative.

Portofoliu amenajari interioare casa Targoviste

Aceste detalii sunt extrem de importante si trebuie parcurse rand pe rand impreuna cu specialistul astfel incat texturile alese, nuantele dar si materialele sa reprezinte stilul clasic ales de propietarul casei. Pentru amenajarea casei in stil clasic, puteti opta pentru o mobila italiana de culoarea lemnului iar in cea ce priveste corpurile de iluminat, lustrele si candelabrele somptuoase se afla in topul rcomandarilor specialistilor. Bineinteles acestea pot fi fie din cristal sau din alte materiale mai putin pretioase in functie de bugetul fiecaruia. De asemenea parchetul din lemn stratificat marca Kahrs este alegerea potrivita pentru o casa amenajata in stil clasic. Culorile si preturile pentru un astfel de parchet difera in functie de tipul ales de beneficiar.

Arhitect amenajari interioare Targoviste

In cea ce priveste amenajarea ferestrelor, beneficiarul are o gama vasta de tesaturi care mai de care mai sublime si mai rafinate din care poate alege. Toate acestea vor contribui la crearea acelui stil clasic si fara cusur al casei de vis. Iar daca va intrebati ce fel de aparatura s-ar potrivi cu o astfel de casa in stil clasic, designerii recomanda gama de electrocasnice incorporabile Smeg-Franke. Culorile din nou trebuie alese impreuna cu specialistul.Cornisele care unesc corpurile superioare din bucatarie si corpul de hota este o alegere care va reflecta stilul clasic al unei case si o recomandare propusa adeseori de designeri.

Studio amenajari interioare Targoviste

Zona de luat masa pentru o casa clasica de lux

In zona de luat masa se poate amplasa o masa magnifica din lemn scump si lacuit. Plafonul poate fi decorat cu un candelabru din bronz si cristal, care sa accentueze luxul intregii incaperi. O atentie deosebita este acordata podelei, taierea artistica a placilor de portelan semanand cu un frumos panou din marmura.

Dormitorul pentru o casa clasica de lux

Dormitorul este, de asemenea, amenajat intr-un stil clasic de lux. Plafonul poate deveni un accent special al dormitorului, fiind format din mai multe nise. In nisa centrala se poate crea o fresca care infatiseaza un complot divin sub forma de ingeri. De asemenea, in dormitor poate fi creata o alta fresca, sub forma unui panou pe perete, cu peisajul Italiei infatisat pe acesta, si care aduce un plus de confort si liniste. Dormitorul mare este impartit intr-o zona de dormit si o zona cu semineu. Tavanul de deasupra patului este decorat cu vitralii. Baghetele aurii de pe pereti, candelabrele rasucite si podeaua de marmura reproduc atmosfera camerelor palatului.

Baia pentru o casa clasica de lux

In baia casei clasice de lux, se poate realiza un blat mare cu doua boluri si robinete in culoarea blatului, adica in nuanta Emperador Dark, decorate cu aur si pietre Swarovski. Pe peretele central din baie poate exista un panou magnific din marmura neagra, cu matca de perle, conform desenelor originale ale designerilor de la firma Nobili Interior Design. In acest proiect, designerii pot aplica toate tehnicile clasice pentru a crea un interior clasic de lux. Trasaturile caracteristice ale stilului clasic de lux sunt urmatoarele: • elemente clare in proportii, forme, culori; • tavane inalte, camere spatioase; • elemente arhitecturale (coloane, pilastre etc.) ca parte a decoratiunii; • simetria ca dispozitiv de conducere; • splendoare, decor bogat, multe detalii mici.

Designer interior Targoviste

CITESTE TOT