Blog Mobila 5 motive pentru care alegi mobila dormitor modern italian

5 motive pentru care alegi mobila dormitor modern italian

Mobilierul pe care il alegi pentru casa ta iti aduce o imagine estetic placuta si confortul de care ai nevoie. Mobilierul italian este recunoscut atat pentru liniile lui clasice, cat si pentru cele moderne. Calitatea lui iti aduce rezistenta crescuta si durabilitate. Finisajele atent lucrate ies in evidenta si iti aduc eleganta. Alege mobila dormitor modern Italia de la importatorul in Romania, Nobili Design. Pentru a vedea detalii si a selecta mobilierul preferat, poti accesa link-ul urmator:  Mobila dormitor modern

Iata 5 motive pentru care poti opta pentru mobilierul modern italian:

Calitate si design de lux Italia

Calitatea mobilierului italian de lux este la cel mai inalt nivel. Materialele utilizate in constructia lui sunt rezistente si alese dupa standarde ridicate. Lemnul este din diferite esente, conform modelelor alese. Paturile pot sa fie tapitate atat pe laterale, cat si in zona tabliei. Liniile de creatie au directii line, cu accente pe curgeri frumoase si armonioaase ale privirii. Se directioneaza astfel atentia catre diverse puncte de interes.

Mobilierul de lux modern italian are aspect glamour, elegant si contemporan

Mobilierul de lux italian se remarca prin frumusete, simplitate, atentie la detalii. Vor exista mici particularitati integrate in constructia mobilierului, in fiecare piesa in parte. Seturile sunt construite astfel incat sa aiba coeziune si sa poata sa fie adaptate oricarui spatiu. Ele sunt glamour, putand sa fie alaturate unor piese de decor specifice acestui stil. Eleganta pe care o daruiesc incaperii este vizibila si aduc rafinament locuintei. Stilul modern, contemporan poate sa fie construit oricand cu piese ale mobilierului italian. Spatiile de acest tip se preteaza foarte bine persoanelor care adora culorile neutre, decorul actual, cu linii simple.

Poti sa integrezi foarte usor mobilierul italian modern in orice tip de spatiu

Mobilierul italian modern se adapteaza imediat unui spatiu clasic, daca aceasta este directia cautata. De asemenea se integreaza foarte repede intr-un stil modern. Seturile si creatiile individuale sunt marcate de curburi si de curgeri armonioase,de un decor elegant, dar cu linii mai simple.

Mobilierul italian modern este inspirat din liniile clasice si este reinterpretat

Inspiratia de baza a mobilierului modern italian este cea clasica. Se pastreaza calitatea constructiilor, dar se simplifica liniile trasate. Reinterpretarea creatiilor face mobilierul sa fie pretabil pentru orice tip de spatiu. Asadar, mobilierul italian de lux este perfect pentru orice casa, pentru proiectele de interior care se bazeaza pe frumusete si pe armonbie vizuala.

Poti sa cumperi un intreg set in aceeasi linie de design

Mobilierul italian de lux poate sa fie cumparat complet, ca parte dintr-un set. In acest mod se pot face trimiteri de forma si culoare in multe zone ale casei. De asemenea poti sa decizi sa achizitioinezi anumite piese de mobilier deosebite, pe care sa le pozitionezi in punctele cheie ale incaperilor. Un exemplu in acest sens poate sa fie patul rotund din dormitoarele de lux italienesti. Casa ta va fi decorata deosebit si va iesi in evidenta si te vei simti bine in fiecare zi.

Consultanta amenajari interioare dormitoare

Descopera idei de amenajari pe Mobila Italia Nobili Design