Blog Mobila Amenajari dormitoare moderne cu mobila italiana - Paturi tapitate de lux

Amenajari dormitoare moderne cu mobila italiana - Paturi tapitate de lux

Producatorul Italian Dall’Agnese are o istorie importantă în sectorul mobilierului: din 1948 fabrica joacă un rol activ pe piață prin introducerea de noi produse de înaltă calitate, în conformitate cu tendințele vremii.

Obiectivul de business a rămas neschimbat de-a lungul anilor: crearea de mobilier complet, fără a apela la fabricile exterioare, participarea la fiecare etapă a procesului de fabricație, de la materii prime la produse finite, fiind versatilă și luând modificările stilurilor ca stimulente pentru îmbunătățire.

                         ➩ Colectii Paturi moderne dormitor Cantori

Nobili Interior Design a vazut in acest producator sansa de a-si completa amenajarile interioare cu mobilier pentru dormitor modern care sa aduca satisfactie clientilor sai din toate punctele de vedere.

Pat noptiere-Opera-dormitor matrim.parter
Mobila dormitor -francesco-pasi-Cat. New Deco-01 Page 45

În acești ani, producția companiei s-a remarcat prin calitate, design și coerență. Dall’Agnese s-a adaptat întotdeauna la diferitele nevoi ale gospodăriei, conformandu-se celor mai noi trenduri și evoluției constante a stilurilor de mobilier, protejând în același timp eticheta „Made in Italy” și satisfăcând nevoile clienților.

Echipa de designeri talentati de la Nobili Interior Design a vazut mobilierul de dormitor Dall’Agnese ca fiind picatura de perfectiune, eleganta si rafinament de care clientii sai are nevoie atunci cand ajung la etapa amenajarii spatiului intim. Paturile Dall’Agnese au cadre confectionate din lemn natural de stejar, disponibil în toate finisajele mate sau lăcuite si în toată gama de culori Dall’Agnese.

 

Captusirea este facuta din materiale textile, piele ecologica, piele sau nabuk, așa cum se observa si în imagini. Alternand lemnul și țesăturile, se definesc piesele de mobilier pentru dormitor pline de character si unicitate. Aspectul natural ușor neterminat al lemnului de stejar pictat alternează cu eleganța țesăturii.

Obiectele matlasate sunt deseori decorate cu swarovski sau cu butoane. In general, mobilierul este de proporții mari, capabil să te facă să trăiești emoții puternice atunci cand, la prima vedere, totul pare scos dintr-un tablou atent pictat. Formele neobișnuite reprezintă semnul distinctiv al mobilierului modern pentru dormitor, iar echipa Nobili Interior Design alege mereu sa lucreze cu producatori unici pe piata producerii de mobilier.

Idei amenajari interioare dormitoare moderne cu mobilier

Cititi si despre: Gresie si Faianta Italia

Descopera idei de amenajari pe Mobila Italia Nobili Design