Bucuresti Design Interior Bucuresti Proiect apartament clasic in Bucuresti

Proiect apartament clasic in Bucuresti

Proiect de design pentru un apartament cu 2 camere in Bucuresti realizat de echipa Nobili Interior Design. Concept personalizat amenajat la cheie cu materiale de designer.

Proiect apartament stil clasic
Living apartament clasic
Proiect living apartament

Pentru livingul unui apartament cu 2 camere din Bucuresti, alegeti o vitrina eleganta din lemn masiv si nu va sfiiti sa va expuneti portelanurile scumpe in acest corp de mobilier. Optati si pentru o sofa impresionanta,, tapitata cu cele mai fine textile. Adaugati un tablou pentru a impodobi si peretii din aceasta incapere, sau de ce nu un tapet lavabil, import Italia care denota eleganta.

Corpurile de iluminat din apartament sunt importante si conteaza atat materialele din care sunt confectionate cat si stilul. Specialistii recomanda candelabre rafinate pentru dormitor, living si chiar si hol.

Pentru podele, din nou un parchet din lemn triplu stratificat este cea ce cautati. Pentru baie insa, puteti alege piatra sau marmura de culoare deschisa sau inchisa.

La fel puteti proceda si pentru bucatarie. Daca spatiul din aceasta incapere nu va permite integrarea unui mobilier elegant, alegeti niste corpuri din mdf in care puteti incorpora cuptorul, masina de spalat vase etc. Totul pentru a crea un spatiu de comfort care va permite sa va miscati in voie, dar fara ca latura estetica sa fie neglijata.

Corpurile din mdf pot avea si insertii de sticla mata sau opaca. Firma Nobili Interior Design va poate ajuta sa creati ceva aparte, chiar si cu cel mai simplu mobilier. Restul elementelor precum ornamentele si textilele ( draperii, perdele) vor fi alese in asa fel incat sa completeze conceptul clasic si luxos de la care s-a pornit.

Lasati-va indrumati si sfatuiti de profesionisti in design si amenajari interioare de lux. Ne recomanda experienta, viziunea creativa si nu in ultimul rand dedicarea pe care o investim in fiecare proiect de design interior.

 

Vezi toate proiectele de Design Interior Apartamente in Bucuresti

CITESTE TOT