Bucuresti Design Interior Bucuresti Proiect de Design pentru o Casa Moderna in Bucuresti

Proiect de Design pentru o Casa Moderna in Bucuresti

Concept de design realizat pentru o casa stil modern de echipa Nobili Interior Design in cartierul Primaverii din Bucuresti. Pentru amenajarea interioara am folosit cele mai noi colectii de mobilier si materiale de design importate din Italia.

Living casa stil modern
Proiect living modern
Living modern Bucuresti
Casa moderna Bucuresti

Casa Moderna amenajata cu rafinament

Un spațiu al eleganței reconfortante de la primul pas făcut pe ușă. Așa putem defini rafinamentul și grandoarea unei case moderne. Un astfel de concept presupune alegerea unei palete cromatice neutre care să creeze o atmosferă calmă, caldă și extrem de primitoare, dublată însă de eleganță, rafinament și apreciere din partea specialistilor.

Un design modern abordează o manieră simplă și iconică, ce evidențiază caracterul atemporal și rafinat al întregii locuințe. O abordare modernă de design interior aduce cu sine o simetrie și un echilibru actual prin mobilierul amplasat strategic, o paletă cromatică distinctă și liniară și o posibilitate infinită de accesorizare cu decoruri maiestuoase și elaborate care să atragă atenția și să confere o notă de contrast aparte.

Pe lângă toate acestea, o utilizare predilectă a materialelor din categoria celor luxury, precum mobila de design, marmura, tapițeria din catifea sau piele, oferă o calitate superioară și o atmosferă luxoasă și extrem de elegantă pentru aceasta casa din Bucuresti.

Portofoliu: Proiect de Design pentru o Casa Moderna in Bucuresti

În realizarea unui stil distinct pentru o casă modernă trebuie luate în considerare culori relativ neutre, care nu vor ieși din tendințe. Adoptarea unei palete de culori universale pentru întreaga locuință va conferi un aspect uniform și unic.

Adăugând pete de culoare prin accesorii bine alese, cum ar fi scaune colorate, perne, lenjerii, covoare, sau fotografii înrămate va fi creată o atmosferă modernă și concentrată pe detalii unice și minimaliste.

CITESTE TOT