Portofoliu proiect design interior realizat pentru un restaurant in stil mediteranean in Bucuresti. Daca cautati o abordare noua in cea ce priveste amenajarea interioara in stil modern a unui restaurant situat in Bucuresti, Nobili Interior Design implementeaza concepte inovative pentru proiectele de design interior inca din anul 2008. Indiferent de stilul pe care il aveti in minte atunci cand va decideti sa demarati un astfel de proiect, echipa de designeri si arhitecti din cadrul firmei de amenajari interioare, va este alaturi.

In cea ce priveste alegerea unui stil modern pentru un proiect de tip comercial, specialistii recomanda cei mai buni producatori de materiale din domeniu. Fiecare masa, scaun, corp de iluminat sau colectie de gresie sunt de cea mai buna calitate, totul pentru a da viata unui spatiu comercial de vis. Locul unde clientii decid sa isi petreaca cateva ore din timpul lor, fie canand, fie luand un pranz de afaceri, trebuie sa exprime confort si bunastare.

Nobili Interior Design se mandreste cu proiecte comerciale de succes la activ precum restaurante, saloane evenimente, baruri si cafenele si nu numai in orasele din Romania. Indiferent ca detineti un restaurant de familie in Pipera, Baneasa, Otopeni sau in Bucuresti, inainte de-a incepe orice proiect, o schita 3D este imperativa. Astfel expertii pot evalua fiecare detaliu al fiecarui colt si pot pune in practica ideile lor creative, bazate mereu pe viziunea echipei de arhitecti si designeri profesionisti.

Design interior restaurant mediteranean in Bucuresti

Etichete proiect: design interior restaurant bucuresti, design interior restaurante, amenajare restaurant bucuresti, design interior restaurant modern, design interior spatii comerciale bucuresti, amenajari baruri si restaurante, amenajare restaurant bucuresti, restaurante, mediteranean, clasic, firma, arhitect, preturi, proiectare, bar, clasic, amenajare restaurant modern.

 

29 februarie 2020