Design interior Constanta Design Interior Constanta Preturi Proiect design interior casa stil clasic in Constanta

Proiect design interior casa stil clasic in Constanta

Sunteti in cautarea unei echipe de specialisti care sa iti ofere cele mai bune servicii de design interior in Constanta? Nobili Interior Design vine cu solutii practice si originale, in functie de preferintele si bugetul clientului. Portofoliu proiect design interior realizat pentru o casa clasica cu etaj in Constanta.

Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior bucatarie in Constanta
Design interior bucatarie casa stil clasic in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta (12)
Proiect design interior casa in Constanta (10)
Proiect design interior casa in Constanta (17)
Proiect design interior casa in Constanta (20)
Design interior baie casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta
Proiect design interior casa in Constanta (21)
Proiect design interior casa in Constanta (16)
Proiect design interior casa in Constanta (15)
Proiect design interior casa in Constanta (4)
Proiect design interior casa in Constanta (13)

De ce sa lucrezi cu designeri de interior in Constanta?

Avem proiecte de amenajari interioare pentru case de lux in Constanta dar si in alte orase di Romania. Arhitectii care se ocupa de fiecare proiect in parte, discuta in prealabil cu clientul si ii ofera date cat mai precise cu privire la cea ce implica un astfel de proiect.

Alege firma de design cu portofoliu in Constanta

Pornind de la schite complete si bine elaborate, vom initia primele etape ale proiectului de amenajare interioara. Pentru case si alte proprietati de dimensiuni mari, expertii recomanda ca stil de design interior, pe cel clasic combinat cu mobilier din gama clasica de lux, import Italia. Pentru a ne face o idee despre fiecare incapere din casa, expertii nostri vor masura fiecare incapere. Astfel, aceste proiecte de amenajare se initiaza, pornind de la masuratori cat mai exacte. Este un factor important pentru orice arhitect, deoarece daca baia sau bucataria este prea mica sau prea ingusta, se va putea integra un mobilier creat special.

Solutii amenajari interioare case Constanta

O solutie practica ar fi un parchet din lemn triplu stratificat in cazul dormitorului matrimonial, al biroului si al livingului din aceasta casa. Piesele de mobilier pot evoca un aer distins prin incorporarea elementelor cu o nota baroc sau vintage. Manerele, picioarele sculptate si insertiile de sticla in anumite corpuri de mobilier se pot crea pe comanda. Culorile mobilierului pot varia, insa pentru stilul clasic sugeram mobilier de culoarea lemnului. Fiecare incapere din casa trebuie sa contina piese de mobilier specifice, deci pentru dormitor se alege un pat impozant cu noptiere si un sifonier, pe cand pentru un living se integreaza una sau doua vitrine, o biblioteca, fotolii si o canapea.

Specialistii nostri ii vor pregati clientului si cea mai buna oferta pentru materialele folosite, asigurandu-se astfel un management al bugetul. Corpurile de iluminat dintr-o incapere trebuie alese cu grija, asadar pentru bucatarie se poate merge pe ideea unor lustre simple pe cand pentru dormitor, living sau birou se poate opta pentru niste candelabre cu cristale.

Decorul in stil clasic al unei bucatarii, implica folosirea unor finisaje mate cu corpuri confectionate din lemn. Designerii va vor sugera materialele si culorile pentru ca dumneavoastra sa va alegeti bucataria mult visata. Cuptorul, hota, masina de spalat vase si alte electrocasnice dintr-o bucatarie sunt de nelipsit intr-un astfel de spatiu.

Tinand cont ca vorbim de un stil clasic de decor, cele din gama Smeg de pilda se pot incorpora in mobilierul ales intr-un mod cat mai creativ. Profesionistii vor aduce in prim plan cate putin din personalitatea dumneavoastra in fiecare incapere.

Fiecare ornament si element ales trebuie sa se incadreze in stilul ales, iar acest lucru va fi posibil alaturi de o echipa de oameni talentati si seriosi. Fiecare detaliu sau modificare adusa spatiului va fi detaliata si discutata in prealabil cu beneficiarul. Nu ezitati sa apelati la Nobili Interior Design, partenerii dumneavoastra de incredere pentru proiecte de design interior in Constanta!

Servicii firma design interior, arhitect randari 3d, amenajari interioare, case, vile clasice, moderne, preturi de la 16 euro metru ( oferta finala de pret pentru proiectul de design interior se calculeaza in functie de numarul de metri patrati construiti, nr. de camere, stilul ales si complexitatea proiectului in curs de implementare) in Constanta.