Design interior restaurant Bucuresti Design interior restaurant sala evenimente Bucuresti

Design interior restaurant sala evenimente Bucuresti

Acest superb design interior al sălii de evenimente si nunti a fost creat de echipa de arhitecți și designeri Nobili Interior Design in Bucuresti. Aruncați o privire asupra acestui proiect pentru sala de evenimente realizat in stil modern de lux in Bucuresti.

Sălile de bal sunt cu adevărat populare în rândul cuplurilor și persoanelor care decid să petreacă noaptea vieții într-un decor foarte luxos și elegant. Indiferent dacă îți dorești o atmosferă modernă și minimalistă sau un sentiment mai casual și mai modern, echipa Nobili Interior Design este aici pentru a-ți transforma visul în realitate. O sală de bal poate fi o idee foarte strălucitoare când vine vorba de afaceri, deoarece puteți aduce întotdeauna în viața oamenilor un loc care va fi „acel loc special în care viața lor s-a reunit”.

După cum ați văzut în portofoliul nostru comercial, designerii preferă să rămână pe o cale de eleganță și lux. Alegem cu atenție mobilierul, materialele, culorile și caracteristicile noastre pentru a oferi un proiect final extraordinar. Partea frumoasă a lucrării cu un spațiu uriaș precum o sală de bal este că am avut destul spațiu cu care să ne „jucăm”. Suprafețele, candelabrele și vazele înalte cu flori sunt elemente grozave pe care să le folosiți în piesele din centrul dvs. de masă pentru a adăuga înălțime decorului dvs. și, în plus, jocul de culori poate fi atât de diferit și cu adevărat surprinzător.

Designerii noștri de interior preferă să păstreze linia elegantă de mobilier și obiecte decorative și după cum puteți observa, începând cu podeaua de marmură de lux și terminând cu tavanele umplute cu candelabre din sticlă, întregul proiect este unic și de excepție.

Cu o experienta de peste 10 ani in crearea de proiecte de design interior de tip comercial pentru clientii nostri, activitatea echipei de arhitecti si designeri Nobili Interior Design se bazeaza pe profesionalism, inovatie si unicitate. Luam in considerare fiecare cerere riguroasa a clientilor nostri si reusim sa reusim in fiecare proiect pe care il cream. Designerii si arhitectii nostri talentati sunt pregatiti sa demareze proiecte comerciale, indiferent daca este un stil clasic, modern, contemporan, ecletic, traditional, rustic sau mediteranean. Portofoliu cu proiecte realizate de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design cuprinde restaurante, cafenele, hoteluri si camere de hotel, saloane de infrumusetare, magazine, florarii, clinici medicale, toate depasind luxul si eleganta.

Pentru portofoliul comercial, cei mai buni designeri ai nostri au incercat intotdeauna sa tina pasul cu toate detaliile solicitate de clientii nostri. Avem misiunea de a indeplini vise si dorinte realizand proiecte de design interior de succes si acesta este principalul motiv pentru care ne salutam clientii cu o gama larga de materiale de interior importate la cele mai bune preturi pentru spatii comerciale de la cei mai mari producatori din tari precum Italia, Spania, Germania. Proiectam designul interior si evidentiem liniile fine, alaturi de o paleta de nuante naturale care au creat o atmosfera exclusiva care a satisfacut pe deplin cerintele clientilor nostri.

De cele mai multe ori, fiecare stil de design interior vine cu culori frumoase, detalii pe suprafete intinse, iar mobilierul reprezinta cea mai buna reflectare a stilului, datorita liniilor sale luxoase si elegante. In fiecare stil de design interior comercial, intalnim extravaganta si cu siguranta avem un gust bun dat de alegerea atenta a materialelor si mobilierului. Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante, magazine de haine incaltamine, camere de hotel, salonae de infrumusetare si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism.

Cei mai buni designeri de interior sunt preocupati sa mentina proiectele de tip comercial intr-o dispozitie linistita si aerisita. Toate materialele alese meticulos creeaza stiluri unice de amenajari interioare, unde eleganta si luxul se regasesc in fiecare colt al proiectului de tip comercial. Nobili Interior Design isi saluta clientii cu mai multe proiecte de design interior realizate in Constanta, Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Galati, Craiova, Giurgiu, Calarasi, Urziceni, Buzau, Bacau, Ramnicu Sarat, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Tulcea, Slobozia, Mamaia.

Design interior restaurant sala evenimente Bucuresti

Etichete categorie: design interior restaurant bucuresti, design interior salon evenimente bucuresti, design interior salon nunta bucuresti, amenajare salon evenimente bucuresti, design interior spatii comerciale, design interior spatii publice, amenajare camera pensiune, design interior comercial, design interior restaurant, design interior cafenea, design interior camera hotel, design interior coafor, design interior sala evenimente, amenajari interioare restaurante, amenajare camera hotel, design interior clinica medicala, design interior centru spa, design interior florarie, design interior magazin, amenajare sala nunti, amenajare salon infrumusetare, amenajare cladire birouri, design interior birou, proiectare interioare, arhitect de interior, designer de interior, design interior preturi, design interior bucuresti, design interior constanta, design interior spatii firme, proiect design interior, design interior brasov, design interior craiova, design interior ploiesti, design interior online, amenajari interioare 3d online, proiect sala evenimente, designer interior online, designer interior bucuresti, design interior pipera, amenajare spatiu bucuresti, arhitect bucuresti pret, portofoliu design interior, servicii de design interior.

Proiecte sala de evenimente nunta Bucuresti