Portofoliu Design Interior Case Design interior casa luxury stil clasic in Târgoviște

Design interior casa luxury stil clasic in Târgoviște

Persoanele care iubesc tot ce tine de clasic in viata de zi cu zi, vor adora de asemenea o casa in stil clasic si elegant. realizata de firma noastra in Târgoviște. Proiectele arhitecturale in stil clasic sunt un simbol al elegantei datorita viziunii designerilor care au contribuit la un astfel de proiect.

Design interior case luxury (1)
Design interior case luxury (2)
Design interior case luxury targoviste
Amenajari interioare case clasice targoviste (1)
Amenajari interioare case clasice targoviste (2)
Amenajari interioare case clasice targoviste (4)
Design interior case targoviste
Amenajari interioare dormitoar clasic
Amenajari interioare case clasice targoviste (3)
Amenajari interioare baie casa clasic

De ce sa alegi firma de design in Târgoviște?

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul amenjarilor interioare, Nobili Interior Design ajuta potentialii clienti sa isi vada visul realizat. Fie ca detineti o casa de lux, o vila cu mansarda sau o casa cu etaj in orasul Târgoviște, puteti beneficia de consiliere si servicii oferite de arhitecti si designeri cu viziune.

Casa clasica sau moderna?

Elementele clasice dintr-o astfel de casa sunt alese din lista de producatori de lux, deoarece, calitatea fiecarui accesoriu sau material conteaza intr-un astfel de proiect. Mobilierul impozant din dormitor sau living are un rol atat estetic cat si functional. Daca dormitorul este un spatiu amplu, Nobili Interior Design propune un mobilier facut pe comanda. Astfel, piesele se vor incorpora perfect in functie de inaltimea si dimensiunea camerei.

Calitatea materialelor pentru amenajari interioare

Ca si tonuri, puteti alege culori pastel pentru un aer cald si primitor, insa si un accent de culoare este binevenit, chiar daca vorbim de un stil clasic. Pentru pardoseala, lemnul natural se recomanda in fiecare camera din casa clientului, asadar culori precum nuanta wenge sau alte tonuri deschise pot fi o alegere inspirata. Bucataria clasica inseamna bun gust, functionalitate si electrocasnice din gama Smeg-Franke.

Accesorii si corpuri de iluminat casa Târgoviște

Corpurile de iluminat pot include lustre sau aplice pentru bucatarie, iar pentru hol de pilda, un candelabru masiv poate fi piesa de rezistenta. Accesoriile si materialele sunt de cea mai buna calitate, importate din Italia. Rolul micilor detalii precum o tapiterie din gama premium sau niste draperii fine este acela de-a completa aerul somptuos si clasic al camerelor amenajate.

Designeri de interior profesionisti

Aceste decizii sunt luat de oameni care au o imaginatie bogata in cea ce priveste stilul interior de decor, insa totul porneste de la preferintele potentialilor clienti. Ei reprezinta principala sursa de inspiratie a echipei de designeri si arhitecti atunci cand se demareaza un proiect de design interior case clasice precum acesta din Târgoviște.

Specialisti amenajari interioare Târgoviște

Bineinteles totul se proiecteaza in limita bugetului alocat, iar fiecare schimbare va tine cont de acest aspect. Nobili Interior Design va aduce cu siguranta un suflu nou casei tale din Targoviste, indiferent de amploarea proiectului de design si amenajare. Puteti conta pe creativitatea, inspiratia, si devotamentul echipei noastre de profesionisti care activam pe piata de amenajari interioare inca din 2008 avand multe proiecte de succes la activ.

Pretul corect design interior Târgoviște

CITESTE TOT