Portofoliu Design Interior Case Design interior casa clasica de lux in Constanta

Design interior casa clasica de lux in Constanta

Proiect design interior casa stil clasic cu etaj realizat de echipa de arhitecti si designeri de interior in Constanta.

Design interior living clasic
Design interior casa stil clasic baroc Constanta
Design interior case clasice Constanta
Design interior dormitor stil clasic
Amenajari interioare dormitoare clasice
Design interior baie casa clasica
Amenajari interioare baie matrimoniala
Design interior bucatarie stil clasic

De ce sa alegi design interior stil clasic?

Inainte de-a incepe designul unei casei in stil clasic, designerii nostri se ocupa de schita 3D care este un prim pas important in orice proiect de amenajare interioara. Odata conceputa aceasta schita, clientul impreuna cu designerii pot alege concret ce materiale sau finisaje sa incorporeze. Si pentru ca calitatea este cheie intr-un proiect arhitectural de succes, sugestia designerilor ar fi materialele din gama premium.

Amenajari interioare case la cheie

Producatorii cu care lucram nu ne-au dezamagit in niciun proiect, prin urmare clientii care au ales aceasta gama premium, au ales calitatea, mai presus de orice. Pentru o casa clasica din Constanta, sugeram un mobilier italian din lemn masiv cu un aer somptous si elemente grandioase precum sculpturi. De pilda un pat matrimonial alb sau crem cu o tablie capitonata din textile fine. In completarea acceasi linii clasice, intr-un astfel de living putem opta pentru accesorii cu iz elegant de pilda, obiecte decorative antice, obiecte din cristal fin sau alte astfel de opere de arta majetuoase.

Materiale de designer gama de lux

Putem incorpora tablouri sau statuete din bronz sau marmura ca si decor pentru livingul dintr-o casa clasica din Constanta. Ca si corpuri de iluminat, gama premium de lux este din nou o alegere inspirata. Astfel, potentialii clientii pot alege dintr-o gama variata de corpuri de iluminat cu insertii aurii sau de sticla. Specialistii recomanda de asemenea un tavan elegant prin adaugarea unor cornise, iar pentru o baie si o bucatarie in stil clasic, faianta si gresie importate din Italia va vor satisface orice pretentie.

Servicii design interior case

Ca si tonuri si culori, designerii considera ca nuantele calde vor fi o alegere buna, insa daca va doriti sa mergeti pe o linie mai indrazneata, alegeti tonuri de bordo sau auriu. Astfel de accente de culori pot fi incorporate intr-un tapet elegant sau chiar tapiteria mobilierului din camera.

Proiecte case clasice sau moderne

Orice se poate proiecta in realitatea proprie, intr-un mod unic si personalizat daca aveti alaturi o echipa de arhitecti inspirati cu idei practice si totodata creative. Un proiect de amenajare interioara presupune timp, costuri si rabdare, insa Nobili Interior Design va promite un rezultat care sa va intreaca asteptarilor.

Case clasice la cheie

Mai multe proiecte design interior case

CITESTE TOT