Proiect design interior Design interior vile de lux in Bucuresti

Design interior vile de lux in Bucuresti

Am finalizat de curand acest concept de design interior living, dormitor pentru o casa de lux in Bucuresti. Rezultatul este un spatiu frumos, modern, care are un aer de stil clasic. Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/267-design-interior-living-casa-moderna-ploiesti.

Design interior casa de lux - bucuresti.
Design - interior - living - modern - Bucuresti - 2017.
Design interior - case - moderne - bucuresti - pret.
Design - interior - living - contemporan - bucuresti.
Design - interior - living - modern - de - lux.
Design interior baie casa moderna - bucuresti.

Chiar și simplitatea designului modern, cu liniile sale curate si culori minimaliste, poate deveni copleșitoare atunci când este prea des folosita. În aceasta casa, s-au luat unele dintre aceste elemente moderne carora li s-au adaugat inflorituri clasice. Dormitorul principal are un perete cu accente impresionante, cu un design de relief masiv, care te face să te simți ca și cum ați pășit într-un palat.

Mai multe proiecte din portofoliul nostru: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential.

Etichete articol: design interior case moderne bucuresti, design interior case moderne, proiect design interior, firma design interior bucuresti, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case , design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare bucuresti, amenajari interioare bucuresti, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior mediteranean, design, interior, casa moderna, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamente, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.