Proiect design interior Design interior apartamente in stil modern in Constanta

Design interior apartamente in stil modern in Constanta

Proiect design interior apartament 4 camere realizat in stil modern in Constanta. Pornind de la proiectul initial, sa conceput un plan de amenajare interioara living, bucatarie, dormitor transpuse in mapa tehnica a proiectului de design interior 3D, care sa redea viziunea designerului.

design-interior-living-apartament-10
design-interior-modern-11
design-interior-living-apartament-01
design-interior-apartament-Constanta-07
design-interior-Constanta-09
portofoliu-design-interior-apartament-08
amenajare-living-apartament-Constanta-06
design-interior-living-Constanta-04
design-interior-apartament-Constanta-05
design-interior-apartament-modern-03
design-interior-living-modern-02
01-design-interior-living

Cand auzim termenul minimalist, ne gandim indeosebi la interioare mai rigide, amenajate sumar si in culori reci. Iata un exemplu de ambient ce se inscrie in acest stil, dar care prin culorile calde si detaliile decorative reuseste sa transmita idea de camin cald si primitor. Beneficiarul si-a dorit o atmosfera contemporana, dar nu sobra si rece. Pornind de aici, sa conceput un plan de amenajare interioara , proiect 3D, care sa redea exact ceea ce voia propietarul. Din lipsa de timp, acesta nu a fost prezent, nici nu s-a implicat direct in lucrari. Altfel spus designerul a avut mana libera in asi pune ideile in practica, fara constrangeri si fara munca de convingere. Nu a fost limitat nici de spatiu, apartamentul ocupand o suprafata generoasa, de 95 de metri patrati. Zona de zi este de tip open space, cele trei functiunii (living, dining, bucatarie) fiind unite prin cromatica. In fiecare s-a optat pentru finisaje in nuante foarte deschise, indeosebi pentru un crem cald pentru pereti maro pentru pardoseala). Pentru a corespunde ideii de interior modern, s-au ales corpuri de mobilier realizate din PAL si MDF alb lucios, cu design modern. In aceeasi linie actuala se inscrie si canapeaua, ce propune o nuanta calda de crem. Puteti vizualiza si proiectul de design interior apartament 2 camere .

Etichete articol: design interior apartamente moderne constanta, design interior apartamente constanta, proiect design interior, firma design interior constanta, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case, design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare constanta, amenajari interioare constanta, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior clasic, design, interior, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamente, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.