Proiect design interior Design interior living open space case moderne Bucuresti

Design interior living open space case moderne Bucuresti

Design interior pentru living case, vile, apartamente executate de firma noastra in Bucuresti, Constanta, Galati, Brasov si Cluj. Va prezentam concepte elegante de interioare living create de Nobili Interior Design.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat.

Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Valea Doftanei si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic de lux si multe altele.

 

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.