Blog Idei paturi tapitate Paturi Matrimoniale Elegante pentru Dormitor

Paturi Matrimoniale Elegante pentru Dormitor

  Mai e puțin până acasă! Știm că abia aștepți să îți pui la punct locuința și să te poți bucura din plin de ea. Mai sunt multe decizii de luat. Ce mobilier practic și elegant să alegi pentru întreaga locuință, în ce culori și tendințe să fie decorată fiecare cameră, elementele de decor perfecte pentru stilul tău și câte și mai câte.

Un lucru e sigur: dormitorul trebuie să fie de vis! Modern, diafan și atât de confortabil. Nu-i așa că abia aștepți să îl amenajezi? Pentru o astfel de ocazie deosebită, ți-am pregătit o listă cuprinzătoare cu cele mai frumoase paturi moderne italiene. Te vei bucura pe deplin de un mobilier modern, luxos și foarte confortabil.

Pat modern italian Dama

Confortul este un element cu adevărat esențial pentru tine? Dacă răspunsul este unul afirmativ, patul modern Dama este perfect pentru tine. Modelul de pat Dama respectă liniile clasice, tradiționale și elegante, iar tapițeria tăbliei este una plină de rafinament și contrast. Poți alege culorile preferate ale materialului ca să se plieze perfect pe gustul tău. Ce zici, roșu burgundi sau albastru marin? Indiferent de alegere, mobilierul italian din această gamă urmează linia clasică, însă se inspiră și din tendințele contemporane.

Pat modern italian tapitat Ocean

Liniștea și calmul mării, în nuanțe perlate. Cu o tapițerie catifelată în formă de scoică, patul modern Ocean din colecția italiană de mobilă Francesco Pasi te va face să iubești confortul și luxul. Și mai ales somnul, desigur. Nu-i așa că s-ar potrivi de minune cu piese de mobilier moderne în nuanțe calde, care să ofere o atmosferă atât de familiară și de distinctă întregului tău dormitor?

Pat modern italian- Colecția Dall'Agnese

Știm că iubești mobilierul sofisticat și diafan. Așa că suntem siguri că recomandarea noastră te va surprinde plăcut. Italian, modern și cu dichis, patul Dall'Agnese va fi piesa centrală din dormitorul tău. Mobilierul cel mai elegant și cel mai impozant din întreaga încăpere și locul în care te simți atât de confortabil și atât de acasă. Dacă acest pat e printre preferatele tale, sigur vei iubi întreaga colecție Dall`Agnese Italia. În plus, finisajele acestui mobilier italian pot fi realizate așa cum îți dorești, întregul design beneficiind de un strop de originalitate.

Pat modern italian Cantori

Dacă verdele este culoarea ta preferată, avem patul italian perfect pentru tine. În nuanțe închise de smarald, patul modern Elvis din colecția de mobilier modern Cantori este o alegere îndrăzneață, ce sparge tiparele clasice și se aliniază trendurilor contemporane. În plus, este un pat extrem de confortabil și de spațios, încadrându-se în seria paturilor king-size. Ești pregătit să te bucuri de propriul dormitor regal?

Pat Modern Flann Ditre Italia

Un pat modern care îți va transforma somnul în unul extrem de odihnitor, dar care îți va oferi și luxul pe care îl meriți. Din colecția italiană de mobilă, patul modern Flann îți va face diminețile mult mai frumoase și nopțile de neuitat. Vei savura confortul la cel mai înalt nivel și vei avea parte de experiențe atât de plăcute. În plus, calitatea mobilierului italian nu te va dezamăgi, ci te va surprinde extrem de plăcut.

Îți mulțumim că ne urmezi sfaturile și sperăm că ți-am trezit curiozitatea de a descoperi frumusețea mobilierului italian. Nobili Interior Design te poate ajuta cu amenajarea întregii locuințe, oferindu-ți articole de mobilier elegante și confortabile, care se pretează oricărui stil de amenajare. Te așteptăm să verifici toate colecțiile noastre pe Mobila Italia Nobili Design. De asemenea, îți punem la dispoziție un număr de telefon unde poți beneficia de consultanță specializată în alegerea celor mai potrivite piese de mobilier modern italian pentru casa ta: