Blog Mobila 5 culori ale tapiteriei mobilierului de lux care te pot ajuta sa creezi un interior

5 culori ale tapiteriei mobilierului de lux care te pot ajuta sa creezi un interior

Mobilierul pe care il alegi te reprezinta si iti pune locuinta in valoare. El trebuie sa fie ales cu multa atentie in functie de stilul personal. Mobila italiana de lux este potrivita pentru casa ta daca doresti sa obtii un spatiu armonios, aliniat la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru a vedea colectiile Nobili Interior Design, importator de mobila italiana de lux, poti accesa colectiile urmatoare:

Daca adori culorile si combinatiile vizuale care te inspira, iata 5 variante pentru tapiteria patului tau si cum anume le poti integra:

Mobilierul de lux alb italian

Mobilierul de lux alb italian este foarte cunoscut in intreaga lume. El este o emblema a bunului gust si este utilizat in proiectele de design din spatiile clasice si moderne. Pentru o mobila dormitor care sa te impresioneze, poti alege un set complet cu dulap, pat, noptiere si orice ale piese de mobilier care se incadreaza in spatiul pe care il ai. Tapiteria mobilierului alb poate sa fie de asemenea tot alba, avand cusaturi care aduc dormitorului un aspect regal, de lux. Peretii pot sa ramana tot albi sau pot avea nuante deschise de ocru, bej sau gri. In functie de design, se pot integra si alte nuante potrivite imaginii generale. Albul permite combinarea altor culori, fiind considerat a fi neutru.

Paturi italiene tapitate

Daca alegi un pat cu tapiterie albastra a tabliei, atunci poti sa aduci aceasta nuanta in interiorul camerei, intr-un mic procent, si prin accesorii. Poti avea o lampa cu trimitere directa catre nuanta tapiteriei sau poti adauga alte mici elemente de decor care sa fie potrivite. Albastrul este o culoare care linisteste, care aduce o stare de bine si este foarte potrivita pentru dormitor. Ea ste adeseori integrata in proiectele de design pentru camerele de odihna.

Nuante tapiterie mobila clasica

O tapiterie gri este perfecta pentru tine daca adori culorile neutre sau daca doresti sa obtii o imagine eleganta. Textura pe care o alegi poate sa fie satinata, usor lucioasa. Nuantele alese vor depinde de ceea ce vrei sa exprimi. Astfel, un gri deschis poate sa fie adus alaturi de piese de mobilier albe pentru o imagine proaspata, vesela si tinereasca. Un gri inchis poate sa fie asortat unui decor elegant, matur sau unor combinatii care implica piese de mobilier in culori contrastante. Tapiteria gri ofera posibilitati nelimitate de decor.

Amenajari interioare dormitoare clasice

Pentru a avea un spatiu cald, care ofera senzatia de spatiu placut, linistitor, poti alege o tapiterie gri a tabliei patului. O poti pune alaturi de draperii cu nuante calde si de un mobilier alb. Aceasta varianta de amenajare poate darui o senzatie de bine, de relaxare si de camin.

Solutii design interior rezidential

Pentru persoanele care adora culorile feminine, frumoase, tapiteria roz pudrat este optiunea perfecta. Asadar, poti alege aceasta varianta discreta de roz pentru o camera a unei adolescente, pentru camere pline de detalii de decor incadrate in aceeasi tema. Aceeasi nuanta de roz sau un roz tern mai inchis se poate regasi si in pernele decorative, in combinatiile de texturi diferite ale draperiilor sau covoarelor

Descopera idei de amenajari pe Mobila Italia Nobili Design