Bucuresti Design Interior Bucuresti Proiect de Design Sala de Evenimente in Bucuresti

Proiect de Design Sala de Evenimente in Bucuresti

Proiect de design si amenajare pentru acesta sala de evenimente stil clasic din Bucuresti. Amenajare sala de nunti in suprafata de 425 mp cu materiale premium livrate de Nobili Interior Design.

Proiect sala de evenimente Bucuresti
Sala evenimente Bucuresti
Sala de evenimente Bucuresti
Sala de evenimente Bucuresti
Sala de evenimente Bucuresti
Concept Sala de evenimente Bucuresti
Design interior salon evenimente Bucuresti
Baie Sala de evenimente Bucuresti
Baie sala de evenimente
Schite Sala de evenimente Bucuresti

Proiect design pentru sala evenimente realizat de echipa noastra de arhitecti in Bucuresti.Conceptul de amenajare interioara pentru acest salon restaurant de lux dedicat evenimentelor speciale a fost realizat de firma noastra.

Avand la baza viziunea unor designeri talentati in colaborare cu importatori europeni de top, acest concept de design interior sala de nunti a luat amploare. Nobili Interior Design a furnizat materialele de prima mana in cea ce priveste acest proiect de design pentru sala evenimente, importand materiale de calitate precum gresia si faianta pentru placarea pardoselii salonului de lux cat si a peretilor, mobilierul masiv din lemn, corpurile de iluminat si alte accesorii cat si finisaje.

Amenajarea acestui local de lux pentru evenimente evoca stilul clasic si luxos de design, iar fiecare material implementat in acest restaurant se poate importa pe comanda la cerere.

CITESTE TOT