Design interior case Buzau - Proiecte apartamente clasic modern

Suntem firma de design interior cu proiecte pentru case, apartamente, restaurante, salon de infrumusetare in Buzau. Designul interior al casei tale din Buzau poate fi un proces distractiv daca ai alaturi o firma specializata in amenajari si design interior. Livram toata gama de materiale necesare implementarii proiectelor de design interior realizate de firma noastra in Buzau.
Design interior Buzau

Pentru proiectul casei in stil clasic din Buzau, Nobili Interior Design a avut ca inspiratie principala, personalitatea si afinitatile clientului. Rafinamentul acestui stil de design interior va infrumuseta orice incapere si ii va reda un aer aristocrat, demn de un palat. Un astfel de stil necesita implementarea unor piese de mobilier pe masura, la fel ca si finisajele si restul accesoriilor.

Bugetul joaca un rol cheie in demararea unui astfel de proiect rezidential, insa cu ajutorul specialistilor, clientul va beneficia si de consultanta in managementul costurilor. Deoarece stilul clasic de design interior de regula necesita materiale scumpe, clientul impreuna cu expertul in amenajari interioare vor coopera pentru a analiza in detaliu fiecare element incorporat in acest proiect. Aceasta casa decorata in stil clasic din Buzau emana un aer cald datorita cromaticii in tonuri calde atat pentru dormitor cat si pentru living si bucatarie.

Mobilierul din lemn masiv in nuante la fel de calde troneaza in fiecare incapere din casa, iar micile acceosorii pe alocuri reflecta stilul personal al clientului. Gresia si faianta folosita fac parte din gama premium si este una de tip portelanata, insa clientul are la dispozitie o gama vasta de placi de ceramica din care poate alege. Nobili Interior Design colaboreaza cu multi producatori de top, alegerile fiind astfel extrem de variate, atat pe design si stil cat si referitor la costuri.

Un alt element definitoriu implementat intr-o casa amenajata in stil clasic il reprezinta cornisele decorative si bineinteles elementele sculptate. Asadar pentru dormitor clasic, un pat masiv cu tablie sculptata poate schimba radical aspectul acestei incaperi lipsita de farmec. Bineinteles candelabrele sunt piese cheie care redau acel aer rafinat si care sunt necesare fie ca vorbim de un living clasic, de un dormitor clasic sau chiar un hol.

Nobili Interior Design recomanda ca pentru un interior clasic, picturile, cristalele si alte decoratiuni elegante sa nu lipseasca din nicio incapere. Clientul poate alege in parte fiecare element, iar designerii si arhitectii se vor ocupa de implementare. Nu este usor sa te decizi cand vine vorba de transformarea casei tale din Buzau, tocmai de aceea Nobili Interior Design iti poate veni in ajutor. Designul interior al casei tale poate fi un proces distractiv si memorabil, daca ai alaturi o firma specializata in amenajari si design interior.

Design interior dormitor casa clasic Buzau

Amenajari interioare dormitoare clasice

 
Design interior dormitor casa in Buzau

Amenajare dormitor clasic de lux in Buzau

 
Design interior casa clasica Buzau

Birou arhitectura si design interior Buzau

 
Design interior bucatarie casa clasica in Buzau

Proiect design interior casa clasica Buzau

Design interior casa clasica in Buzau

Design interior case vile in Buzau

Design interior bucatarie casa clasica cu etaj in Buzau

Portofoliu design interior case clasice in Buzau

Amenajari interioare bucatarii stil clasic Buzau

Consultanta amenajari interioare in Buzau

Design interior apartament 3 camere in Buzau

Amenajari interioare apartamente Buzau

 
Design interior apartamente in Buzau

Designer interior apartament Buzau

 
Amenajare interioara apartament in Buzau

Firma amenajari interioare Buzau

 
Design interior restaurant Buzau

Amenajari interioare restaurante in Buzau

 
Amenajari interioare sali nunti Buzau

Design interior sala evenimente in Buzau