Info Publica articole informative cu link dofollow

Publica articole informative cu link dofollow

Publicare articole informative ( 1 link / articol) pe site-ul Nobili Interior Design (Authority PA 77 , DR 67 , TF 23 , CF 46)

Conditii publicare articol 

Titlul articolului trebuie sa fie de tip informativ sa nu contina denumire de firma, brand, marca, oras sau produs. Articolul trebuie sa aiba minim 600 cuvinte, sa fie 100% original ( fara copy paste ) sa fie scris pentru oameni nu pentru motoarele de cautare sau google. In functie de subiectul abordat articolul trebuie sa fie strict informativ sa nu sune ca o reclama / promovare. Puteti adauga pana la 3 – 5 imagini in articol de calitate full hd. ( daca detineti drept de autor/proprietate pentru acele imagini).

Sfaturi si recomandari

Va sfatuim sa apelati la o firma care ofera servicii seo si are un departament specializat de content writer cu experienta. Alegeti experti care au mai scris articole sau advertoriale pe bloguri si care va pot crea continut unic. Va recomandam sa inserati in articol un link extern catre Wikipedia.

Sfatul dar si recomandarile sunt obligatorii

Ne rezervam dreptul de a refuza un articol / website fara a fi nevoiti sa dam explicatii suplimentare. Domenii categorii acceptate: arhitectura, proiectare, proiecte de case, amenajari interioare, constructii, constructori de case, finisaje, design interior, decoratiuni interioare, mobila / mobilier, materiale textile, Toata gama de materiale pentru amenajari interioare (gresie, faianta, marmura, usi, parchet, corpuri iluminat, mobila, canapele, paturi, tapet, vopseluri decorative, profile decorative, materiale textile, tamplarie pvc, tamplarie aluminiu, etc). Putem analiza si alte domenii/categorii propuse de dumneavoastra daca se incadreaza in politica noastra de continut si bune practici.

Alte informatii de retinut:

Link-ul catre site va fi pus pe un cuvant cheie in partea inferioara a continutului (Exemplu: birou arhitectura, proiect de casa , firma amenajari , designer interior, constructii case, gresie baie, parchet stratificat, mobila dormitor, canapele moderne). Nu acceptam site-uri care au o reputatie slaba, fac redirect, link afiliat. Va rugam nu adaugati link-ul in primele 300 de cuvinte din articol ( nu va fi acceptat).

Pentru a fi indexat mai rapid in Google, Yahoo dar si pentru a creste in autoritate adresa URL unde ati postat continutul, va recomandam sa distribuiti ( fara sa exagerati)  articolul in retele sociale (Facebook, Pinterest, Twitter, Youtube, LinkedIn, Snapchat, SlideShare sau platforme precum Blogger, Wordpress, Tumblr, Weebly, Wix).

Pentru o colaborare pe termen lung trebuie sa tineti cont de toate recomandarile facute. Articolul postat va fi permanent. Ne rezervam dreptul de a insera 2 link-uri interne / imagini catre alte pagini sau articole din site.

Editare, modificare continut, stergere articol 

Articolul va fi publicat in sectiunea Articol/_categorie

Nu sunt acceptate articolele care contin termeni licentiosi, limbaj obscen, atacuri la persoana sau orice formulari prin care se aduce atingere unor terti, continut a dult, ilegal, imoral, politic. Articolele nu trebuie sa laude excesiv un produs ori un serviciu. Fara numere de telefon in tiltu sau in articol. Nu utilizati in mod abuziv caps lock sau bold in articol.

Articolele care nu respecta regulile de mai sus vor fi sterse, fara a fi anuntati. Articolele publicate trebuie sa fie 100% continut autentic.