Comercial Design interior Hoteluri Proiect Camera Hotel de cinci Stele

Proiect Camera Hotel de cinci Stele

Proiectul de design interior pentru o cameră de hotel de cinci stele trebuie să reflecte luxul, eleganța și confortul pe care clienții îl așteaptă de la un hotel de acest tip.

Proiect Camera
Baie-1
Camera 29

Paleta de culori: Am ales culori rafinate și relaxante, cum ar fi nuanțele de albastru închis, gri închis, auriu și crem. Aceste culori pot crea o atmosferă calmă și luxuriantă.

Materiale de înaltă calitate: Am propus materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi marmura, lemnul prețios, catifeaua, satinul de bumbac și pielea naturală. Aceste materiale contribuie la senzația de lux.

Mobilier de designer: Am propus in proiect mobilier de designer sau personalizat pentru a se potrivi conceptului camerei. Paturile, scaunele, mesele și dulapurile sunt de cea mai buna calitate de la producatori specializati din Italia.

Iluminare: Iluminarea joacă un rol crucial în crearea atmosferei. Am utilizat iluminat ambiental, iluminat cu intensitate reglabilă și lămpi decorative pentru a oferi o experiență plăcută oaspeților.

Textile de lux: Am ales textile de calitate superioară pentru draperii, perne decorative, cuverturi și lenjeria de pat.

Tesaturile din bumbac și detaliile fine pot adăuga un plus de rafinament in amenajarea acestei camere de hotel.

Design Interior Hotel - Portofoliu

 

Oferim soluții de design pentru hotel atât antreprenorilor care își doresc un spațiu prevăzut cu elemente decorative sofisticate, cât și celor care vor un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, compus din elemente de design simple.