Comercial Design interior Hoteluri Concept Camera Hotel stil New Classic

Concept Camera Hotel stil New Classic

O cameră de hotel „New Classic” este un stil de design care îmbină elemente clasice tradiționale cu influențe moderne, creând o ambianță contemporană și elegantă. Combină eleganța atemporală a decorului clasic cu elemente de design actualizate și elegante pentru a oferi un aspect proaspăt și sofisticat.

Camera Hotel stil new clasic
Detaliu Camera Hotel stil New Clasic
Concept camera new classic
Baie camera hotel new classic

Iată câteva caracteristici pe care le puteți găsi într-o cameră de hotel new classic

Eleganță atemporală: camera va avea o senzație rafinată și luxoasă, cu atenție la detalii în mobilier și decor.

Paleta de culori neutre: O cameră stil new clasic încorporează adesea o paletă de culori neutre, cum ar fi nuanțe de bej, crem, taupe sau gri, creând o atmosferă calmă și relaxantă.

Mobilier clasic cu accente moderne: Piesele de mobilier în stil clasic, cum ar fi scaunele tapițate, mesele decorative și paturile tapitate, pot fi combinate cu elemente moderne, cum ar fi linii elegante sau finisaje contemporane.

Țesături și texturi bogate: utilizarea țesăturilor de înaltă calitate precum mătasea, catifea sau damascul adaugă textură și eleganță spațiului.

Concept camera new classic

Detalii ornamentate: detaliile decorative subtile, cum ar fi mularea, ornamentele sau modelele complicate pe textile pot îmbunătăți estetica clasică.

Iluminat actualizat: Corpurile de iluminat moderne, cum ar fi candelabrele elegante sau aplicele elegante de perete, pot fi folosite pentru a oferi atât iluminare funcțională, cât și decorativă.

Lucrări de artă contemporană: pentru a adăuga o notă modernă, camera poate prezenta lucrări de artă abstracte sau contemporane ca puncte focale pe pereți.

Integrarea tehnologiei: camerele de hotel încorporează adesea facilități moderne, cum ar fi televizoare inteligente, porturi de încărcare USB și acces la internet de mare viteză.

Amenajare hol new classic

Zona de relaxare : o zonă de relaxare cu scaune de pluș sau o canapea confortabilă oferă un spațiu pentru relaxare și confort.

 

Lenjerie de pat de înaltă calitate: un pat confortabil și luxos cu lenjerie de pat și perne premium asigură o experiență de somn odihnitoare.

 

În general, o cameră de hotel „new classic” își propune să atingă un echilibru între eleganța clasică și confortul contemporan, oferind oaspeților un mediu elegant și primitor în timpul șederii lor. Designul și caracteristicile specifice pot varia în funcție de viziunea hotelului și de publicul țintă.

Design Interior Hotel - Portofoliu

 

Oferim soluții de design pentru hotel atât antreprenorilor care își doresc un spațiu prevăzut cu elemente decorative sofisticate, cât și celor care vor un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, compus din elemente de design simple.