Comercial Design interior Hoteluri Proiect de Design pentru Camere de Hotel modern

Proiect de Design pentru Camere de Hotel modern

Proiect de design pentru camere de hotel realizate in stil modern. Oferim solutii personalizate de amenajari interioare pentru hoteluri si pensiuni cu materiale de calitate premium.

Design interior de lux camere hotel (2)
Design interior de lux camere hotel (2)

Cu o experienta de peste 10 ani in crearea de proiecte de design de tip comercial pentru clientii nostri, activitatea echipei de arhitecti Nobili Interior Design se bazeaza pe profesionalism, inovatie si unicitate. Luam in considerare fiecare cerere riguroasa a clientilor nostri si reusim in fiecare proiect pe care il cream.

Designerii nostri talentati sunt pregatiti sa demareze proiecte comerciale, indiferent daca sunt in stil clasic, modern, contemporan sau mediteranean. Portofoliu cu proiecte realizate de echipa noastra cuprind hoteluri si camere de hotel boutique.

Pentru portofoliul comercial, cei mai buni designeri ai nostri au reusit intotdeauna sa tina pasul cu toate detaliile solicitate de clientii nostri. Avem misiunea de a indeplini vise si dorinte realizand proiecte de design de succes si acesta este principalul motiv pentru care ne intampinam clientii cu o gama larga de materiale de interior importate la cele mai bune preturi pentru camere de hotel de la producatori din tari precum Italia, Spania, Germania.

De cele mai multe ori, fiecare stil de design interior vine cu culori frumoase, detalii pe suprafete intinse, iar mobilierul reprezinta cea mai buna reflectare a stilului, datorita liniilor sale luxoase si elegante. In fiecare stil de design comercial, intalnim extravaganta si cu siguranta avem un gust bun dat de alegerea atenta a materialelor si mobilierului.

Proiectele noastre comerciale: hoteluri, restaurante, camere de hotel si multe altele sunt create cu multa daruire si profesionalism. Toate materialele alese meticulos creeaza stiluri unice de amenajari interioare, unde eleganta si luxul se regasesc in fiecare colt al proiectului de tip comercial.

Design Interior Hotel - Portofoliu

 

Oferim soluții de design pentru hotel atât antreprenorilor care își doresc un spațiu prevăzut cu elemente decorative sofisticate, cât și celor care vor un ambient focusat mai mult pe funcționalitate, compus din elemente de design simple.