Comercial Design Interior Sali Evenimente Proiect Sala de Evenimente si Nunti stil Modern

Proiect Sala de Evenimente si Nunti stil Modern

Proiect de design interior pentru sala de evenimente în stil modern ⭐ Concept personalizat pentru sala de nunți ✓ Zona Receptie ✓ Interior / Exterior ✔️ Soluții Tehnice ✓ Schite detaliate de Implementare pentru Constructori.

Design interior sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta bucuresti (7)
Design sala evenimente nunta
Design sala evenimente nunta
Design interior sala evenimente nunta
Design sala evenimente nunti

Echipa de arhitecti si designeri de interior din spatele unui proiect de amenajare interioara pentru o sala de evenimente, porneste de la identitatea proprietarului si a brandului respectiv. Serviciile noastre sunt complete, iar fiecare proiect de design interior pentru sala de evenimente in parte este tratat la cote inalte.

Design interior sala evenimente nunta
Design sala evenimente nunti

Pentru ca intr-un simplu spatiu comercial sa se regaseasca un aer sofisticat, o firma specializata in amenajari si design interior este raspunsul problemelor tale. Nobili Interior Design este o astfel de firma care activeaza inca din 2008, iar fiecare proiect de design preluat de specialistii nostri a avut un succes rasunator. Daca va ganditi sa mergeti pe un stil luxos pentru salonul de evenimente, va sugeram sa optati pe tonuri elegante precum crem, alb sau bej daca doriti sa redati o senzatie primitoare a locatiei.

Designerii recomanda si un tapet elegant, cu imprimeuri simple si de bun gust, daca stilul clasic este cea va doriti. In functie de spatiul salonului de evenimente, designerii impreuna cu arhitectii vor elaboara o schita 3D care il va ajuta pe client in viziunea sa. Iar pentru ca un salon de evenimente inseamna un loc unde oamenii se aduna sa sarbatoreasca momente unice din viata lor, specialistii nostri vor crea locul perfect.

Fiecare incapere din acest salon de evenimente trebuie sa fie o adevarata incantare pentru oaspetii care ii trec pragul. Iar pentru a reusi asta, designerii se vor axa pe finisaje de calitate, materiale de top si cele mai frumoase accesorii pentru a infrumuseta totul.

De pilda, o gresie portelanata cu aspect de marmura in culori naturale si un tavan impunator care are cornise lucrate impecabil, sunt doare cateva idei aplicate pentru designul interior al unui salon de evenimente. Scaune din lemn masiv si mese rotunde cu picioare sculptate sunt doar cateva din piesele importate din Italia, care pot trona in salonul de evenimente. Totul depinde si de bugetul proprietarilor si bineinteles de preferintelor personale. Insa alaturi de niste oameni cu viziune, proiectele de amenajare interioara pentru saloane de evenimente vor deveni o realitate frumoasa.

Alege o firma care iti ofera servicii complete in cea ce priveste proiectele comerciale si rezidentiale de amenajare interioara salon de evenimente stil modern. Indiferent de suma alocata, specialistii nostri vor oferi consultanta cat si un management al proiectului pentru a duce la bun sfarsit implementarea si amenajarea proiectului salonului de evenimente . Nobili Interior Design iti garanteaza calitatea si reusita proiectului de design interior salon de evenimente.

Suprafata construita: 540 m2
Suprafata baie: 37 m2
CITESTE TOT