Portofoliu Design Interior Case Proiect de Design Interior pentru o Baie Moderna

Proiect de Design Interior pentru o Baie Moderna

Proiect de design interior pentru baie moderna realizat de designerii de interior Nobili. Oferim servicii de design interior si amenajari interioare pentru case si vile moderne.

Amenajari interioare bai moderne
Amenajari interioare bai moderne
Amenajari interioare bai moderne
Design interior baie moderna
Amenajare baie moderna
Amenajare baie moderna
Amenajare baie moderna
Amenajare baie moderna
Amenajare baie moderna
Amenajare baie moderna

Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata.

Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Baia a devenit un element central pentru o casa, la fel ca si un dormitor sau ca si un living. Trebuie deci sa o rasfeti si sa vii cu un design interior pentru ea cat mai frumos pentru a petrece aici cele mai frumoase momente si pentru a te relaxa. Fie mare sau mica, baia ta merita ce e mai bun. Iti venim in ajutor cu cateva idei pentru un design interior baie.

O baie cu linii minimaliste

Albul, liniile minimaliste si mobilierul din lemn sau mdf sunt o valoare sigura pentru a transforma baia intr-un loc de relaxare. Mobilierul din baie vine cu modele infinite in tendinte, suspendate pentru noi pespective si armonii. Peretii de la dus se imbogatesc si ei cu moxaic sau marmura de culori deschise sau mai pronuntate. Stil- vintage si baroc chiar si in baie. Dusul nu mai trebuie sa stea intr-un colt al incaperii ci devine un element arhitectural central.

Peretii transparenti ai cabinei de dus vin cu un maximum de lumina. Baia primeste si un design interior vintage cu un moblier cu linii rotunjite, cu manere mari la sertare si cu niste culori puternice – portocaliu, verde si roz. Stilul art deco poate sa fie si el prezent aici cu un estetism rafinat si cu robinete de lux.

Un mobilier destructurat

Daca vrei sa vii cu un aspect original si in tendinte pentru baia ta mizeaza pe o colectie de mobila italiana – partea de sus suporta lavoarul in timp ce nivelele de sub adapostesc prosoapele. Vei obtine un spatiu degajat intre doua nivele unde poti aseza elemente de decor.

Un lavoar epurat sau decorat delicat

Cel patrat din portelan este foarte apreciat. Vine cu noi culori si noi motive dar si noi materiale. Sunt apreciate si cele din sticla opaca, din granit, marmura sau rasina sintetica. Desingul interior baie vine si cu unele accesorii in tedinte cum ar fi un scaun polivalent ideal pentru o ambianta minimalista.

Pentru oferta de servicii realizate de firma noastra vizitati pagina Servicii design interior.

 

CITESTE TOT