Portofoliu Design Interior Case Design Interior Dormitor Clasic si Modern

Design Interior Dormitor Clasic si Modern

Design interior dormitor realizat in stil clasic cu mobilier italian de lux pentru casa in Bucuresti.

Proiect Dormitor Casa stil Clasic
Design interior dormitor clasic
Design Interior Dormitor stil Clasic
Amenajare Dormitor Matrimonial
Amenajare Dormitor Clasic cu Mobila Italiana
Amenajare Dormitor stil Clasic
Design Interior Dormitor Modern
Amenajare Dormitor Modern

Amenajare dormitor stil clasic de lux

Proiect design interior dormitor stil clasic realizat cu mobila italiana de lux pentru casa cu eatj.

Alege firma de design cu experienta

Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior , arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale.

Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata. Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata.

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Design interior dormitor cele mai in voga tendinte

In materie de design interior, exista mereu niste tendinte de care sa tii cont, fie ca vorbim despre stilul clasic , modern sau vintange. In ceea ce priveste designul interior pentru dormitor,va prezentam cateva lucrari din care te-ai putea inspira.

De la un design vintage la culori calde, trecand prin tie and dye, iata cateva idei pentru un design interior dormitor, fie pentru mobilier, fie pentru accesoriile de decor. Poti incerca si sa amesteci stilurile si sa folosesti si un mobilier industrial, ideal pentru designul interior al unui dormitor de exemplu.

Galbenul insorit. Moda este si cea a culorilor vii si insorite, a culorilor calde care vor dinamzia dormitorul si il vor face vesel si plin de vitamina. Perdelele, peretii, lenjeria de pat arata minunat in galben. Accesoriile precum lampile sau alte mici obiecte galbene sunt si ele o buna alegere. Pentru un dormitor trebuie sa mizezi si pe un decor cu accesorii tie and dye. Un joc de nuante care va dinamiza un dormitor.

Poti decora dormitorul principal si in stil scandinav

Un parchet stratificat din lemn si un mobilier alb pentru cea mai calduroasa atmosfera. Amestectul de stiluri poate sa fie si el interesant – lemnul si metalul de exemplu pot sa faca o casa buna cu un stil modern. Mai poti adauga aici si sticla. Mai poti miza si pe albastru care vine cu liniste si cu relaxare. Un dormitor trebuie sa fie inainte de toate o incapere pentru relaxare si repaos. Pentru un proiect de design interior personalizat stilului dumneavoastra de viata apelati la serviciile specialistilor nostri.

Proiecte design interior case stil clasic

Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in majoritatea oraselor mari din Romania. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului.

Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

 

Suprafata construita: 287 m2
Suprafata dormitor: 19 m2
Suprafata bucatarie: 24 m2
Suprafata baie: 12 m2
CITESTE TOT