Portofoliu Design Interior Case Stil Clasic Proiect Dormitor Amenajat la Cheie

Proiect Dormitor Amenajat la Cheie

Elaborarea unui proiect de design interior pentru un dormitor clasic cu materiale premium necesită o atenție deosebită la detalii și o planificare minuțioasă. Iată un proiect conceptual pentru un astfel de dormitor:

Dormitor clasic amenajare la cheie

Mobilier: Pat tapitat king-size cu o ramă elegantă din lemn de nuc sau cireș, cu capitel ornamentat și perne capitonate. Comodă și noptiere asortate din lemn prețios cu finisaje aurii sau argintii. Scaune tapitate în catifea cu detalii decorative. Oglindă de dimensiuni mari cu ramă ornamentată.

Concept: Dormitor Clasic Elegant

Paletă de Culori: Mobila și finisaje: Lemn de nuc sau cireș pentru mobilier, cu accente de aur sau argint pentru o notă de opulență.

Textile: Catifea moale în nuanțe de burgundy sau bleumarin pentru tapițerie, perdele și perne.

Pardoseli: Parchet stratificat din lemn masiv cu finisaj mat.

Textile și Decorațiuni

Lenjerii de pat din satin moale cu dantelă fină. Perne decorative din catifea și brocart cu motive florale. Perdele groase din catifea cu țesături bogate. Covoare orientale cu motive tradiționale. Tablouri clasice sau reproduceri ale unor opere de artă de epocă.

Iluminat: Lămpi de masă sau plafoniere cu abajururi din catifea sau mătase. Candelabre cu cristale pentru o notă de strălucire și eleganță.

Detalii Decorative: Molduri de tavan și plinte decorative pentru a adăuga un detaliu arhitectural. Stucuri decorative pe pereți sau tavane. Perdele cu țesături bogate și franjuri decorative.

Alte Elemente: Un mic colț de relaxare cu o canapea sau două scaune și o măsuță de cafea pentru momente de lectură sau relaxare.

Un dressing bine organizat cu dulapuri încorporate și oglindă în corpul dressingului. Un birou mic sau cochetă pentru a servi drept spațiu de lucru sau pentru a folosi ca toaletă.

Finisaje Speciale: Detalii de aur sau argint pe mobilier și feronerie. O oglindă cu iluminare integrată pentru machiaj. Un sistem de iluminat inteligent pentru a ajusta intensitatea luminii în funcție de nevoi.

Acest proiect de design interior pentru un dormitor clasic are ca scop să creeze un spațiu elegant și rafinat, folosind materiale premium și detalii decorative.

Este important să se colaboreze cu un designer de interior sau un specialist în amenajări interioare pentru a pune în aplicare acest proiect și a asigura un rezultat final de înaltă calitate.

CITESTE TOT