Proiect design interior casa stil modern de lux realizat de echipa de arhitecti si designeri Nobili Interior Design in Snagov. Amenajare realizata cu materiale premium si mobilier de designer livrate de firma noastra la preturi de importator. Solicitati oferta de pret pentru proiectul dvs. de design interior.

Alegerea unui design interior modern care să se potrivească unui spațiu trebuie să reflecte stilul de viață al oamenilor moderni și dinamici. Echipa de arhitecti si designeri de la Nobili Interior Design au surprins un mediu modern și exclusivist pentru proiectul de design interior casa din Snagov. Modernismul în arhitectură și implicit în design a fost creat și dezvoltat odată cu inovația tehnologiei și cu evoluția societății.

Era de preferat „ieșirea din clasic” a modelelor și amenajarea diferitelor interioare moderne, fără decorațiuni, descărcate de mobilier masiv impregnat cu detalii, acestea fiind înlocuite cu mobilier modern și aparate electrice moderne, cu detalii din cromatice de lux, viziunea generală fiind una exclusivista, pragmatică și organizată.

Proiectul de design interior al casei moderne din Snagov a fost conceput cu atenție de designerii noștri, care au reușit să transpuna aranjamentul detaliat al fiecărui spațiu al casei, respectiv holul, camera de zi, dormitoarele, băile și bucătăria. Au fost luate în considerare ideile generale ale stilului modern, precum și faptul că este esențial să se concentreze mai mult asupra funcționalității, decât pe formă.

Design interior casa moderna de lux in Snagov

Etichete proiect: design interior case moderne, design interior casa de lux, design interior casa snagov, design interior pret, proiect design interior casa, portofoliu design interior, design interior casa moderna, amenajare casa cu mobilier, firma design interior snagov, designer interior case vile, studio design interior, arhitect de interior snagov, design interior living modern.

Design interior casa Brasov

Design interior casa Bucuresti

Design interior casa Constanta

18 ianuarie 2020