Case clasice sau un Design Interior Modern?
Inainte de a demara proiectul de amenajare si design pentru casa dumneavoastra trebuie sa decideti care este stilul care va caracterizeaza. Un designer cu experienta va poate ajuta sa obtineti atat o casa moderna, cat si o casa cu un design clasic. Insa, care este directia care va caracterizeaza? Alegerea directiei pentru proiectul de design si amenajare porneste de la o discutie cu designerul. Veti primi sfaturi, raspunsuri la intrebarile care va vin in minte si detalii ample despre cum se defineste stilul unui spatiu.
O casa clasica este o casa care are culori, mobilier si detalii care ies in evidenta prin rafinament, eleganta si bun gust. Pe de alta parte, casele moderne isi impresioneaza locuitorii si vizitatorii prin indrazneala, accesorii, mobilier sau compartimentare. Insa, mobilierul de calitate este un numitor comun atat pentru o casa in stil clasic, cat si pentru o casa moderna. Gasiti in cele ce urmeaza detalii despre caracteristicile unui design modern in comparatie cu cele ale designului clasic.
Caracteristicele design-ului modern - Case moderne functionale
Se pune accent pe siguranta si confortul celor care vor locui spatiul. Se urmareste o buna evidentiere si folosire a intregului spatiu de care dispune casa. Exista o mare atentie la detalii precum lumini, acustica, culori, proportii, umbre sau texturi. In casele moderne lumina este prezenta din abundenta si exista tendinta catre culori neutre. Folosirea unor elemente si materiale precum metalul, sticla, plasticul si alte materiale sintetice este un alt semn al unui interior decorat in stil modern. Pe de alta parte, elementele precum lemnul masiv, piatra, lana si alte tesaturi bogate in elemente decorative sunt apreciate de adeptii stilului clasic. Mobilierul masiv este de asemenea un simbol al stilului clasic. In opozitie, stilul modern adopta piese de mobilier scund, simplu, in forme si linii geometrice.
Numarul impresionant de proiecte de design si amenajari desavarsite de noi de-a lungul anilor este marturie a talentului si experientiei echipei Nobili. In pagina noastra de Portofoliu va prezentam cateva din proiectele finalizate de echipa noastra in majoritatea oraselor din Romania. Scopul unui designer de interior este sa se intreaca pe sine si sa isi exprime creativitatea astfel incat clientul sa fie complet satisfacut de ceea ce primeste. In acest sens, designerii nostri lucreaza proiectele 3D, propun diverse culori, texturi si accesorii pentru a evidentia punctele forte ale unui spatiu de interior.
Asa cum veti descoperi in proiectele prezentate in Portofoliul nostru, ne specializam pe designul personalizat al interioarelor de case clasie de lux, insa abordam si proiecte de case moderne la cererea clientului. Ne bucuram de diversitatea de stiluri acoperita in proiectele noastre, asadar orice provocare venita din partea unui client este bine venita. Am lucrat case moderne si luxoase, dar si locuinte clasice, in stil traditional sau minimalist.
O echipa specializata in designul interior al caselor sau o colaborare cu un freelancer?
Ca in orice alta industrie, in designul si amenajarile interioarelor clientii au posibilitatea de a lucra fie cu o echipa de specialisti, fie cu un expert freelancer. Recomandarea noastra este sa faceti alegerea aceasta in functie de portofoliu, testimoniale si nivelul de experienta. O singura persoana nu poate acoperi un domeniu atat de vast precum cel de design interior pentru toate stilurile existente pe piata.
Exista persoane specializate in interioare luxoase, exista experti in designul caselor cu mansarda in stil clasic sau puteti apela la cei care se axeaza pe amenajarile interioare in stil modern. Alegand sa lucrati cu o echipa de profesionsiti in design interior case aveti certitudinea ca veti obtine un rezultat pozitiv indiferent de stilul pe care doriti sa il obtineti pentru caminul dumneavoastra.
Un designer care lucreaza intr-o companie de design de interioare are expunere la o sursa mare de informatii, lucreaza cu tehnologie si materiale de calitate superioara, este la curent cu tendintele din domeniul sau si se simte motivat de competitie ca sa isi depaseasca fortele de fiecare data cand are ocazia. Un freelancer este limitat la un numar mai mic de proiecte, asadar nu poate concura cu experienta pe care o deprind designerii care lucreaza in firmele mari de amenajari de locuinte.
Portofoliu design interior case clasice