Portofoliu Design Interior Case Proiect Design Interior Casa Modernă cu Etaj în București

Proiect Design Interior Casa Modernă cu Etaj în București

Proiectul de design interior pentru casa moderna cu etaj din Bucuresti contine mobilier si finisaje care au fost implementate in functie de cerintele proprietarului. Indiferent daca clientul alege un stil de design clasic sau contemoran, designerii Nobili se adapteaza nevoilor si cerintelor.

Design interior casa cu etaj in Bucuresti
Portofoliu case moderne in Bucuresti
Design interior dormitor casa moderna in Bucuresti
Design interior dormitor casa in Bucuresti
Design interior pentru casa moderna in Bucuresti
Amenajari interioare cu mobila italiana casa moderna
Design interior living casa moderna Bucuresti
Design interior bucatarie casa moderna

Proiectele de tip rezidential in Bucuresti fac parte din palmaresul nostru inca din anul 2008. Echipa de designeri si specialisti Nobili Interior Design se ocupa de astfel de amenjari interioare pentru vile, case cu etaj sau mansarda, restaurante, cafenele, saloane in Bucuresti dar si alte orase din Romania.

Design interior living modern casa in Bucuresti
Portofoliu design interior case Bucuresti

Indiferent de locatia unde clientul doreste sa isi amenajeze un imobil sau un spatiu comercial, puteti conta pe sprijinul si expertiza specialistilor. Casa amenjata in stil modern din Bucuresti detine camere spatioase intr-o cromatica pastel. Insertiile de culoare se pot introduce fie prin alegerea unei tapiterii din piele colorata sau a unor accesorii viu colorate.

Design interior dining de lux casa in Bucuresti
Design interior sufragerie casa in Bucuresti

Portofoliu design interior case Bucuresti

Alaturi de Nobili Interior Design orice decizie care ii revine clientului este mai usoara, avand expertiza specialistilor de partea lor, un managemenet eficient al costurilor privind proiectul de amenjare si multe alte detalii cu privire la implementarea proiectului de design interior. Va recomandam o gama variata de producatori de mobilier cat si de accesorii si finisaje interioare pentru a va asigura ca totul este la superlativ pentru casa cu etaj amenajata in stil modern.

Review-uri:

Claudiu Patrascu
Casa moderna Bucuresti
Buna! Am descoperit acest proiect de casa moderna in Bucuresti. Am si eu de facut un proiect de design interior pentru o casa cu etaj in suprafata de 275 mp, Parter + Etaj. Ma intereseaza pretul pentru concept si daca puteti livra mobilierul si celelalte materiale? Casa este in Bucuresti in zona de nord.
CITESTE TOT