Proiect design interior Design interior case moderne in Braila

Design interior case moderne in Braila

Proiect design interior living, dormitor, bucatarie tip open space realizat pentru o casa moderna in Braila de echipa noastra. Prin serviciul de amenajari interioare am livrat toate materialele cuprinse in conceptul 3d.Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/271-design-interior-living-si-dormitor-modern. Imaginati-va o seara linistita in fata semineului uitandu-va la televizor, citind o carte sau admirand jocul pestilor din acvariu pe o canapea din piele confortabila la lumita discreta a lampilor in care pur si simplu va bucurati de liniste si de armonie dupa o zi grea de munca. Acest living va poate oferi toate cele mentionate mai sus fiind un spatiu pentru suflet si pentru minte. Parchetul stratificat este simplu in nuanta crem potrivindu-se foarte bine si echilibrand cromatica. Ambientul este modern si intim alcatuit din lustre moderne, decoratiuni spectaculoase si un dulap urias in care se pot depozita haine si alte bunuri personale.

Design interior living modern braila.
Design interior living casa moderna - braila.
Design - interior living braila pret.
design interior living open space braila

Maimulte proiecte de amenajari: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare.

Etichete articol: design interior case moderne braila, design interior case moderne, proiect design interior, firma design interior braila, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case , design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare braila, amenajari interioare braila, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior mediteranean, design, interior, casa moderna, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamnte, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.