Proiect design interior Design interior apartamente Bucuresti

Design interior apartamente Bucuresti

Proiect design interior apartament cu 3 camere cu o suprafata de 80 mp (living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol) realizat in stil clasic, modern de echipa noastra in Bucuresti. Vizualizati si proiectul: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/275-design-interior-living-casa-moderna-galati. Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/273-design-interior-casa-moderna-braila. Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/271-design-interior-living-si-dormitor-modern Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/270-design-interior-casa-moderna-in-brasovCititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/268-design-interior-vila-de-lux-bucuresti. Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/267-design-interior-living-casa-moderna-ploiesti.Vizualizati si proiectul: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/266-design-interior-living-contemporan. Pentru livingul din apartamentul cu 3 camere, alegeti o vitrina eleganta din lemn masiv si nu va sfiiti sa va expuneti portelanurile scumpe in acest corp de mobilier. Optati si pentru o sofa impresionanta,, tapitata cu cele mai fine textile. Adaugati un tablou pentru a impodobi si peretii din aceasta incapere, sau de ce nu un tapet lavabil, import Italia care denota eleganta. Corpurile de iluminat din apartament sunt importante si conteaza atat materialele din care sunt confectionate cat si stilul. Specialistii recomanda candelabre rafinate pentru dormitor, living si chiar si hol. Pentru podele, din nou un parchet din lemn triplu stratificat este cea ce cautati. Pentru baie insa, puteti alege piatra sau marmura de culoare deschisa sau inchisa. La fel puteti proceda si pentru bucatarie. Daca spatiul din aceasta incapere nu va permite integrarea unui mobilier elegant, alegeti niste corpuri din mdf in care puteti incorpora cuptorul, masina de spalat vase etc. Totul pentru a crea un spatiu de comfort care va permite sa va miscati in voie, dar fara ca latura estetica sa fie neglijata. Corpurile din mdf pot avea si insertii de sticla mata sau opaca. Firma Nobili Interior Design va poate ajuta sa creati ceva aparte, chiar si cu cel mai simplu mobilier. Restul elementelor precum ornamentele si textilele ( draperii, perdele) vor fi alese in asa fel incat sa completeze conceptul clasic si luxos de la care s-a pornit. Lasati-va indrumati si sfatuiti de acesti profesionisti in amenajari interioare de lux si nu veti regreta. Ne recomanda talentul, experienta, viziunea creativa si nu in ultimul rand dedicarea pe care o investim in fiecare proiect de design interior.

Design - interior - apartament - 3 camere - in - bucuresti.
Design - interior - living - apartament - in - bucuresti.
Design - interior - living - clasic - apartament - in - bucuresti.
Design - interior - living - clasic - apartament - 4 - camere- in - bucuresti.
Design - interior - bucatarie - apartament - in - bucuresti.
Design - interior - bucatarie - clasica - in - bucuresti.
Design - interior - dormitor - apartament - bucuresti.
Design - interior - dormitor - apartament - clasic - bucuresti.
Design - interior - dormitor - copii - apartament - clasic - bucuresti.
Design - interior - dormitor - copii - bucuresti - sector 4.

Etichete articol: design interior case moderne bucuresti, design interior case moderne, proiect design interior, firma design interior bucuresti, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case , design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare bucuresti, amenajari interioare bucuresti, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior mediteranean, design, interior, casa moderna, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamnte, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.