Proiect design interior Design interior case stil modern in Bucuresti

Design interior case stil modern in Bucuresti

Proiect design interior casa moderna realizat de echipa Nobili Interior Design in Bucuresti. Daca detineti un teren in Brasov si aveti un proiect de casa sau doriti sa re-amanajati casa de vacanta de la munte va puteti face o idee din proiectul de - Design interior living casa clasica Brasov.Puteti citi si despre proiectul de - Design interior case vile de lux Bucuresti. Pentru ca vorbim de un stil modern, acesta are la baza un concept minimalist. Deci, vom evita sa aglomeram zona de living sau dormitorul cu ornamente somptuoase. Optati pentru o mobila italiana de tip touch din mdf, care poate fi facuta pe comanda in functie de dimensiunile precise ale incaperii. In proiectul prezentat am folosit mobilier Alivar Italia pentru living, dormitor, dressing dar si pentru bucatarie. Adagam o sofa moderna cu un tipar care evoca formele geometrice si chiar si niste fotolii multicolore in forma de cub. Alaturi putem opta pentru o masuta de cafea din sticla cu picioare de metal si niste tablouri moderne atarnate pe pereti. Perdelele pot avea niste printuri cat mai funky, iar daca doriti elemente de ceramica, utilizati vaze masive in diverse forme. O bucatarie moderna implica folosirea unei lustre ca si corp de iluminat, iar in cea ce priveste electrocasnicele, aveti de ales intre cele din gama Smeg sau Franke, in functie de preferinte si buget. Managementul costurilor va intra de asemenea in atributia firmei Nobili Interior Design, asadar se va tine o evidenta clara a laturei financiare. La finalul proiectului, clientul se va regasi in fiecare coltisor din proiectul de casa realizat de echipa noastra. Nobili Interior Design este partenerul tau de incredere atunci cand vine vorba de proiectari si transformari interioare de exceptie, fie ca vorbim de apartamente, vile sau case in Bucuresti. Daca nu va regasiti in stilul modern si aveti in plan amenajarea unei case in stil clasic in Bucuresti va puteti inspira din proiectul urmator - Design interior casa stil clasic de lux Bucuresti.

design interior casa moderna bucuresti snagov
design interior living casa bucuresti snagov
design interior casa snagov bucuresti
design interior living modern bucuresti snagov
design de interior casa in bucuresti
design interior bucatarie in bucuresti
design interior bucatarie moderna bucuresti snagov
design interior bucatarie casa open space
design interior dormitor casa bucuresti snagov
design interior dormitor casa moderna snagov bucuresti
design interior mobila dormitor Alivar
design interior dormitor mobilier alivar
design interior dressing casa in bucuresti
design interior hol casa mobila alivar
design interior domitor casa moderna bucuresti
design interior dormitor pat alivar
design interior baie casa bucuresti
design interior baie mobila alivar bucuresti

Etichete articol: design interior case moderne bucuresti, design interior case moderne, proiect design interior, firma design interior bucuresti, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case, design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare bucuresti, amenajari interioare bucuresti, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior mediteranean, design, interior, casa moderna, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamnte, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.