Proiect design interior Design interior living modern case in Constanta

Design interior living modern case in Constanta

Portofoliu proiect design interior living modern realizat pentru vila in Constanta. Pentru ca vorbim de un stil modern, acesta are la baza un concept minimalist. Deci, vom evita sa aglomeram zona de living sau dormitorul cu ornamente somptuoase. Am optat pentru o mobila de tip touch din mdf, care a fost facuta pe comanda in functie de dimensiunile incaperii.

design-interior-living-modern-Constanta
deign-interior-living-modern-constanta
design-interior-modern-preturi
design-interior-stil-modern
design-interior-living-modern-constanta -
design-interior-living-modern-vila-Constanta
design-interior-scari-living-modern

Intr-o locuinta ce respecta caracteristicile designului interior modern vom observa cat mai putina mobila, perdele si draperii cat mai luminoase si obiecte decorative care mai de care mai colorate si mai ingenioase. O masuta din sticla, un coltar crem, o biblioteca ingenioasa formata din rafturi deloc masive in care sa fie incadrat si un televizor, un tablou abstract sau unul cu un peisaj fara o rama evidenta reprezinta doar cateva sugestii care ar putea transforma locuinta dvs intr-un salas al gandurilor libere si al sentimentelor neingradite. Din portofoliul nostru de proiecte puteti vizualiza mai multe lucrari de design interior case realizate in orase precum Bucuresti, Brasov, Pitesti, Cluj.

Etichete articol: design interior case moderne constanta, design interior case constanta, proiect design interior, firma design interior constanta, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case, design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare constanta, amenajari interioare constanta, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior clasic, design, interior, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamnte, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.