Proiect design interior Design interior apartament clasic Constanta

Design interior apartament clasic Constanta

Design interior apartament stil clasic realizat in Constanta.Design interior dormitor stil clasic realizat cu mobila italiana de lux pentru apartament in Constanta. Portofoliu proiect design interior clasic realizat pentru apartament in Constanta cu mobilier italian din gama de lux.

design interior apartament in constanta
design interior living apartament
design interior dormitor
design interior living apartament
design interior dormitor apartament
design interior bucatarie apartament

Elementele care definesc zona de zi sunt finisajele, accesoriile pentru ferestre, corpurile de iluminat si decoratiunile. Culoarea peretilor din living pune in evidenta foarte bine piesele de mobilier, oferind acea luminozitate camerei prin contrastele create. Nu intotdeauna mult si aglomerat inseamna si frumos. Un stil simplu il poti defini prin texturile materialelor, culorile alese atat pentru mobila, cat si pentru pereti. 

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat.

Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse magazine sau spatii comerciale din Bucuresti, Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design in diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic pentru vile de lux si multe altele.

 

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.