Blog Amenajare dormitor Mobila Italiana Clasica un atribut de Succes al Casei

Mobila Italiana Clasica un atribut de Succes al Casei

Clasicul va fi mereu la modă. Indiferent că este vorba de piesele de vestimentație sau piesele de mobilier necesare unei amenajări ca la carte, adoptând stilul clasic nu vei da greș niciodată. Motivul? Clasicul are o eleganță aparte ce se păstrează indiferent de trend-uri, timp sau chiar noutăți în materie de design interior. E adevărat faptul că de la o perioadă la alta și acest stil se readaptează, însă mereu vor fi păstrate elementele principale care l-au consacrat: eleganța, simplitatea și rafinamentul.

Mobilierul Clasic Alegerea simpla

Așa cum am mai spus, simplitatea este unul dintre atuurile consacrate ale stilului clasic. Nu vei da niciodată greș mergând pe ceva simplu. Dacă e și elegant, putem spune că ai dat deja lovitura. Totuși, poate te întrebi în ce constă simplitatea în materie de mobilier. Ei bine, aceasta se regăsește în… design. Mobilierul e realizat într-o manieră simplă fără prea multe brizbrizuri, respectând tiparul clasic și formele geometrice consacrate. Când spunem simplitate noi ne gândim precis la mobilierul italian clasic din colecția Avenanti. Dacă o să arunci o privire, vei înțelege exact de ce.

Eleganța Pieselor de Mobilier

Simplitatea și eleganța merg mână în mână, după cum era de așteptat. Însă eleganța se regăsește în fiecare material utilizat în realizarea mobilierului. Lemnul de trandafir sună elegant nu? Dar mătasea și catifeaua în nuanțe de ivory? Știm că deja te-am cucerit, însă asta nu e totul. Încă un lucru distinct, întâlnit cel mai des la mobila italiană clasică, dar de lux, îl reprezintă inserțiile decorative sculptate în lemn aplicate pe tapițeria patului sau integrate elegant în diverse piese de mobilier. Pentru un exemplu cu titlu vizual poți căuta mobila italiană din colecția Francesco Passi. Articolele clasice pentru dormitor și living te vor cuceri instant.

Mobila Italiana o intrebare cu raspuns frumos

Dacă ești un iubitor al acestui stil atemporal și îți dorești ca locuința ta să fie amenajată în stilul clasic, cu elemente simple, dar de efect, ți-am pregătit o listă a celor mai îndrăgite caracteristici ale pieselor de mobilier din colecția clasică italiană.

Rafinamentul clasic italian

A treia piesă de rezistență a mobilierului clasic italian este rafinamentul. Toată această finețe a bunului gust reprezintă o combinație a simplității și eleganței la care se adaugă un strop de culoare, bineînțeles. Ce culoare, te întrebi? Ei bine, mobilierul clasic italian este recunoscut pentru nuanțele pudrate și calde de fildeș care accentuează din plin fiecare trăsătură clasică a mobilierului. O piesă de mobilier din catifea în nuanțe de ivory, cum ar fi canapeaua Amalfi din colecția italiană Giusti Portos, e atât de plăcută vizual și atât de ușor de integrat în stilul clasic.

Pretiozitatea Mobilierului Italian in casa ta

În ceea ce privește stilul clasic, luxul nu este un must-have, însă fiecare trăsătură reprezentativă pentru mobilierul clasic italian, îi oferă acestuia o notă aparte de lux. Materialele prețioase, designul simplu și nuanțele calde și complementare, transformă orice încăpere într-un epicentru al luxului… clasic, bineînțeles. În plus, toate acestea vin la pachet cu extrem de mult confort, fiabilitate și un design extrem de practic.

Așadar mobilierul italian clasic se bucură de foarte multe calități, de care te vei bucura și tu la rândul tău dacă optezi pentru acesta în amenajare unei camere de inchiriat. Sau chiar a întregii locuințe, de ce nu? Totul va fi amenajat cu gust, nu va trebui să redecorezi de la an la an odată cu schimbarea trendurilor de design interior și vei avea și un mobilier de lux și extrem de practic. Poți fac o alegere mai bună? Depinde… poate doar dacă optezi pentru mobilierul italian modern. În oricare din aceste variante, noi suntem aici pentru tine ca să îți oferim cele mai bune sfaturi în vederea amenajării unei locuințe cu bun gust.

Dacă mai ai încă întrebări sau îți dorești să afli detalii suplimentare legate de ofertele de mobilier, poți completa formularul de contact, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp către tine.