Bucuresti Design Interior Bucuresti Amenajare casa clasica de lux in Bucuresti

Amenajare casa clasica de lux in Bucuresti

Portofoliu amenajari interioare case clasice realizat de echipa de arhitecti si designeri in Bucuresti. Amenajare interioara casa stil clasic de lux in Bucuresti.

Amenajare casa stil clasic
Amenajare living clasic
Hol casa Bucuresti
amenajare dormitor clasic
Amenajare baie de lux
amenajare birou

Proiectele de amenajare si design interior pe care le avem la activ cuprind peste 150 de case, vile, apartamente in Bucuresti, Pipera, Snagov, Buftea, Pantelimon, Voluntari si multe alte orase din intreaga tara. 

Alaturi de designerii si specialistii din cadrul firmei Nobili Interior Design, clientul nu mai trebuie sa isi imagineze casa perfecta, deoarece o poate avea.

Pentru un proiect de amenajare interioara pentru o casa cu etaj in stil clasic, expertii nostri va vor ajuta cu schite 3D si planuri detaliate de implementare, cu managementul costurilor in cea ce priveste investitia totala si bineinteles solutii practice si inovative. In functie de numarul de incaperi si de cat ne permite spatiul, designerii pot implementa cu usurinta elemente in stil clasic pentru casa dvs. din Bucuresti. 

Principala noastra grija este sa aducem bucurie si implinire in cea ce priveste amenajarea locuintei clientului. Ne axam pe munca de echipa si ne dedicam in intregime fiecarui proiect amenajare pentru a oferi servicii de arhitectura si design interior de inalta calitate.

Inca din anul 2008, am abordat diverse stiluri de amenajare si design interior precum cel clasic, modern contemopran dar si stilul baroc, sau eclectic, pe care pana in ziua de azi continuam sa le implementan cu success in proiectele de design interior residential sau comercial din Bucuresti.

CITESTE TOT