Portofoliu Design Interior Case Design interior casa stil modern in Bucuresti

Design interior casa stil modern in Bucuresti

Alegerea unui design modern pentru amenajarea unei case trebuie sa reflecte stilul de viata al persoanelor moderne si dinamice. Specialistii Nobili Interior Design au realizat un ambient modern si exclusiv pentru proiectul de design interior casa cu etaj in Bucuresti, amenajata cu materiale si mobilier importat din Italia.

Modernismul in arhitectura si implicit in design interior a fost creat si s-a dezvoltat o data cu inovatia tehnologiei si evolutia societatii. S-a preferat „iesirea din tiparele” clasice si amenajarea unor spatii interioare diferite, moderne, lipsite de ornamente, neincarcate de mobila masiva impregnata cu detalii, acestea fiind inlocuite cu mobilier si elctrocasnice moderne, cu detalii din sticla, beton si lemn, viziunea generala fiind una simplista, pragmatica si organizata.

Proiect design interior living casa moderna Bucuresti

Proiectul de design interior casa moderna in Bucuresti a fost atent conceput de catre designerii de la Nobili Interior Design, care au reusit sa transpuna amenajarea detaliata a fiecarui spatiu al casei, respectiv holul, living-ul, dormitoarele, baile si bucataria. S-au avut in vedere ideile generale ale stilului modern, precum si faptul ca este esential sa se puna accent pe functionalitate, in detrimentul formei.

Astfel, living-ul spatiului este amenajat organizat, in doua spatii distincte, unul de relaxare si unul de servit masa, ambele prezentand functionalitatea caracteristica stilului modern. Specialistii nostri au preferat alegerea unui parchet stratificat si mobilier marca Francesco Passi Italia, avand in vedere calitatea superioara a acestora, dar si designul propice.

Design interior dormitor casa moderna Bucuresti

Se remarca ca nu s-a optat pentru un candelabru suspendat cu cristale sau ornamentat detaliat, ci pentru unul modern, marca Ideal Lux Italia, astfel cum nu se regasesc nici detalii precum cornise decorative sau alte obiecte de design, care ar putea crea impresia de spatiu incarcat, sofisticat. Prezenta lemnului pentru realizarea usilor de acces catre bucatarie si hol este o alta trasatura a stilului modern, in timp ce culorile alese pentru pereti, mobila si draperii, respectiv turcoaz, albastru marin, bleu, gri, alb si negru sunt culori si nonculori vii, modern si care confera spatiului un aer fresh si practic.

Design interior bucatarie casa moderna Bucuresti

Holul este de asemenea organizat simplist, fara accente pentru detalii, dulapul deschis etajat pentru depozitarea hainelor si incaltamintei avand formele liniare verticale, specific stilului modern. Dormitoarele releva amprenta modernismului prin culorile alese (gri inchis, albastru inchis, bej, alb), prin mobila simpla aleasa, dar si prin mobilierul de lemn conceput liniar, prin forme verticale si orizontale. S-a avut in vedere de catre specialistii nostri utilitatea dormitoarelor in principal, precum si functionalitatea acestora.

Amenajare casa moderna in Bucuresti cu mobilier Italia

Spatiile insufla ideea de simplitate, organizare, liniste si relaxare. Bucataria prezinta un spatiu modern, cu electrocasnice moderne, alese de la marca Smeg, renumite pentru utilitatea acestora, functionalitate si caracteristicile calitative superioare si moderne. Aceasta este aerisita, spatioasa, culorile alese, respectiv alb, negru, si gri, conturand ideea de spatiu intins. Zona de lucru din centrul acesteia poate fi utilizata si ca loc de servit masa, lustrele suspendate de culoare neagra, conturand senzatia de modern si fresh.

Design interior baie casa in Bucuresti amenajata cu gresie portelanata

Gresia si faianta marca Mirage Italia folosite pentru amenajarea bailor se remarca prin calitatea superioara si designul simplu, potrivit stilului avut in vedere pentru amenajarea intregului spatiu. Modernismul se evidentiaza si prin prezenta cabinei de dus, din geam de sticla transparent, in locul unei cazi, sim ai mult decat atat, pe langa baia principala, exista si o baie de serviciu, idee a modernismului actual.

Amenajare interioara casa in Bucuresti cu materiale de designer Italia

Acest proiect realizat de echipa de arhitecti si designeri de la Nobili Interior Design in Bucuresti, targeteaza persoanele moderne, pragmatice si care opteaza pentru un spatiu organizat functional, fara atentie pentru detalii, neincarcat cu ornamente diverse, insa incarcat cu utilitate si functionalitate.

Livram toata gama de mobilier pentru amenajarea interioara

Design interior casa stil modern in Bucuresti

Mai multe proiecte: design interior case, design interior case moderne, design interior case clasice, design interior case bucuresti, design interior case de lux, design interior casa moderna, portofoliu design interior, design interior bucuresti, proiect design interior casa, arhitect de interior bucuresti, designer interior bucuresti pret, design interior casa bucuresti, proiecte design interior case, firma design interior bucuresti, amenajare casa moderna bucuresti, birou arhitectura bucuresti

CITESTE TOT