Proiect design interior Design interior case in stil modern Constanta

Design interior case in stil modern Constanta

Va prezentam ultimul proiect de design interior realizat pentru resedinta privata cu 8 camere in zona Tomis Plus, Constanta. Pentru unul din dormitoare sa optat impreuna cu clientul la amenajarea unuia dintre pereti cu panouri decoarative 3D, iar pentru ceilalti pereti cu vopsea decorativa Stucco Veneziano. Parchetul ales este din lemn triplu stratificat si este special realizat sa reziste la incalzire in pardoseala.

interior-living-casa-Tomis-Plus
amenajare-living-Constanta
designer-de-interioare-Constanta
interior-living-modern
amenajare-living-vila-Constanta
interior-living-cu-bucatarie-Constanta
proiectare-interior-living-casa-constanta
interior-living-casa-constanta-tomis
design-interior-casa-bucuresti
decoratiuni-interioare-case-constanta
proiectare-mobila-dormitor-casa
amenajare-dormitor-casa-constanta

design interior casa Constanta

Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata. Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Proictele noastre de design interior pentru case sunt diferite, rafinate si speciale, piesele de mobilier de asemenea vor fi special alese si concepute astfel incat sa intregeasca si sa defineasca stilul de amenajare ales de designer.

Etichete articol:design interior case moderne constanta, design interior case moderne, proiect design interior, firma design interior constanta, birou arhitectura interioare, studio design interior, design interior case , design interior, arhitect pret, firma amenajari interioare constanta, amenajari interioare constanta, portofoliu design interior, design interior apartamente, design interior rezidential, design interior mediteranean, design, interior, casa moderna, etaj, pret, arhitect, designer, amenajari, interioare, case, vile, apartamnte, firme, birou, arhitectura.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret. Respectam dorintele clientului si ne adaptam pretentiilor sale cat si bugetului alocat. Mentionam proiectari interioare pentru case, vile, apartamente cu 2 sau 3 camere dar si diverse spatii comerciale din Galati, Braila, Craiova, Buzau si alte orase din Romania. Abordam in proiectele de design interior diverse stiluri de amenajari de la cel modern la cel clasic si luxos si multe altele.

Nobili Interior Design este pe piata de design interior din anul 2008 si detine proiecte de design si amenajari interioare extrem de diverse si extinse. Fiecare proiect de design interior este diferit, iar in functie de munca si complexitatea amenajarilor interioare de tip rezidential sau comercial, clientul va primi cea mai buna oferta finala de pret.