Apartamente Design interior apartamente Design interior apartament clasic in Bucuresti

Design interior apartament clasic in Bucuresti

Proiect design interior apartament cu 3 camere cu o suprafata de 80 mp (living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol) realizat in stil clasic, modern de echipa noastra in Bucuresti.

Design interior apartament clasic in Bucuresti
Design interior apartament clasic in Bucuresti
Design interior apartament clasic in Bucuresti
Design interior apartament clasic in Bucuresti
Design - interior - bucatarie - apartament - in - bucuresti.
Design - interior - bucatarie - clasica - in - bucuresti.
Design - interior - dormitor - apartament - bucuresti.
Design - interior - dormitor - apartament - clasic - bucuresti.
Design - interior - dormitor - copii - apartament - clasic - bucuresti.
Design - interior - dormitor - copii - bucuresti - sector 4.

Pentru livingul din apartamentul cu 3 camere, alegeti o vitrina eleganta din lemn masiv si nu va sfiiti sa va expuneti portelanurile scumpe in acest corp de mobilier. Optati si pentru o sofa impresionanta,, tapitata cu cele mai fine textile. Adaugati un tablou pentru a impodobi si peretii din aceasta incapere, sau de ce nu un tapet lavabil, import Italia care denota eleganta. Corpurile de iluminat din apartament sunt importante si conteaza atat materialele din care sunt confectionate cat si stilul. Specialistii recomanda candelabre rafinate pentru dormitor, living si chiar si hol. Pentru podele, din nou un parchet din lemn triplu stratificat este cea ce cautati. Pentru baie insa, puteti alege piatra sau marmura de culoare deschisa sau inchisa. La fel puteti proceda si pentru bucatarie. Daca spatiul din aceasta incapere nu va permite integrarea unui mobilier elegant, alegeti niste corpuri din mdf in care puteti incorpora cuptorul, masina de spalat vase etc. Totul pentru a crea un spatiu de comfort care va permite sa va miscati in voie, dar fara ca latura estetica sa fie neglijata. Corpurile din mdf pot avea si insertii de sticla mata sau opaca. Firma Nobili Interior Design va poate ajuta sa creati ceva aparte, chiar si cu cel mai simplu mobilier. Restul elementelor precum ornamentele si textilele ( draperii, perdele) vor fi alese in asa fel incat sa completeze conceptul clasic si luxos de la care s-a pornit. Lasati-va indrumati si sfatuiti de acesti profesionisti in amenajari interioare de lux si nu veti regreta. Ne recomanda talentul, experienta, viziunea creativa si nu in ultimul rand dedicarea pe care o investim in fiecare proiect de design interior.

Design interior apartament clasic in Bucuresti

Etichete proiect: design apartament, design interior bucuresti, amenajari apartamente, designer bucuresti, firme design, arhitect bucuresti pret, amenajari interioare bucuresti, randari 3 d, design living, amenajari case moderne, sector 3, sector 4, sector 1, sector 2, birou, sufragerie, dormitor, baie, bucatarie, hol, open space, apartament modern bucuresti, apartament clasic bucuresti.

Vizualizati si proiectul: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/275-design-interior-living-casa-moderna-galati.

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/273-design-interior-casa-moderna-braila.

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/271-design-interior-living-si-dormitor-modern

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/270-design-interior-casa-moderna-in-brasov

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/268-design-interior-vila-de-lux-bucuresti.

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/267-design-interior-living-casa-moderna-ploiesti.

Vizualizati si proiectul: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/266-design-interior-living-contemporan.

CITESTE TOT