Design interior apartament clasic cu 3 camere

Proiect de design interior pentru un apartament cu 3 camere cu o suprafata de 80 mp (living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol) realizat in stil clasic, modern de echipa noastra de arhitecti si designeri.

CITESTE TOT

Daca aveti planuri marete in gand si doriti o schimbare in cea ce priveste apartamentul in care locuiti, este bine sa incepeti aceasta amenajare interioara apeland la serviciile unei firme specializate in design interior. Costurile unui astfel de proiect de design interior pentru apartament, depind in general de complexitatea acestuia, asadar pentru amenajarea interioara a unei case de pilda, costurile vor fi cu mult mai ridicate decat pentru apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

Proiecte design interior apartamente moderne

Inainte de a incepe cu implementarea acestor schimbari, expertii in design interior vor proiecta conceptul 3d de design interior si planuri 2d pentru a explica beneficiarului intreaga viziune asupra apartamentului sau. Totul va porni de la cerintele beneficiarului, bineinteles cu modificari aduse de ideile creative ale unui specialist in design interior. Pentru amenajarea unui apartament cu doua camere, expertii sugereaza o culoare cat mai deschisa, insa daca se prefera nuantele inchise se poate adapta cu mici accente de culoare pentru un efect modern.

Amenajari apartamente cu materiale premium

De pilda, un crem in combinatie cu un maro inchis ar fi cu siguranta un mix de nuante reusit pentru proiectul de design interior. Pentru dormitor, specialistii in design interior va vor sugera sa optati pentru un stil de decor minimalist. Asta inseamna cat mai putine ornamente si piese de mobilier din mdf suspendate pentru a putea profita din plin de spatiul din aceasta incapere. Pentru parchet, unul de tip stratificat, marca Kahrs este recomandarea arhitectilor iar pentru corpurile de iluminat, optiunile sunt nelimitate de la lustre la aplice moderne, etc.

Design interior apartament cu living open space

Daca apartamentul in care locuiti are o bucatarie si un living mic, ambele camere fiind separate, specialistii in design interior va vor sugera sa comasati acele doua incaperi si sa obtineti un spatiu comun. Aici puteti opta pentru o masa si sa aveti chiar o zona mica de dining. Puteti alege si o culoare deschisa pentru pereti si chiar un parchet stratificat foarte deschis ca si nuanta. Zona de living din apartament se va amenajata bineinteles dupa placul si bugetul beneficiarului. Acest spatiu de cele mai multe se doreste a fi un spatiu deschis care da si inspre zona de bucatarie.

Design interior apartament cu 3 camere

Culorile care vor predomina pot fi cele neutre, insa pentru cei care iubesc culorile tari, se poate opta pentru o bucatarie mai colorata de pilda. Pentru podeaua din bucatarie, se recomanda tot un parchet din lemnstratificat, iar pentru mobilier daca se opteaza tot pentru acel stil contemporan, mobilierul din mdf este o optiune ideala.

Bineinteles daca vorbim de un stil contemporan, designerii se vor orienta spre materiale precum sticla si finisaje cu un accent metalic pentru corpurile din bucatarie. Cuptorul, plita si alte accesorii in bucatarie ar trebui sa fie cele din gama Smeg sau Franke, deoarece le permite expertilor sa le incorporeze cu usurinta in mobilierul ales. In cazul unui stil contemporan pentru un apartament cu 3 camere, nu trebuie sa lipseasca elementele cu o nota artistica precum tablouri sau niste covoare atipice care vor completa intreaga alura moderna a acestui apartament cu 3 camere.

Design interior apartamente