Constanta Design Interior Constanta Proiect Casa Moderna cu Etaj in Constanta

Proiect Casa Moderna cu Etaj in Constanta

Proiect design pentru casa moderna cu etaj realizat de firma noastra in Constanta. O casa moderna este o alegere agreata de multi proprietari deoarece este una dintre cele mai usor de creat pe un buget limitat. Stilul de design interior modern ofera, de asemenea, spatiu pentru gustul personal; de la culori la mobilier, multe optiuni sunt considerate moderne.

Proiect casa moderna in Constanta
Proiect deormitor modern constanta

Daca v-ati hotarat sa apelati la serviciile unei firme de design interior, amenajari interioare, proiectare arhitectura interior exterior, Nobili Interior Design ofera servicii de design interior 3d, amenajare interioara la cheie personalizat pentru casa, vila, apartament, hotel boutique.

Ne deplasam la locatia dumnevoastra pentru discutii preliminare realizarii proiectului de design. Oferim consultanta de specialitate in procesul de amenajare interioara si sprijin pentru punerea in practica a proiectului de design realizat de firma noastra.

Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru case clasice cu mansarda, vile moderne cu etaj, apartamente cu 3 sau 4 camere stil mediteranean, baruri si restaurante stil clasic modern, saloane cosmetica de lux, peisagistica curti si gradini, amenajari interioare si exterioare cladiri rezidentiale, finalizate cu suces de firma noastra in Constanta dar si in alte orase din Romania.

Oferta de preturi pentru realizarea unui proiect de design interior variaza in functie de suprafata si complexitatea lucrarii intre 22 - 35 euro metru patrat. Proiectele de design realizate pentru spatii rezidentiale sau publice in Constanta sunt realizate de arhitect designer interior Gabriela Nechifor.

In calitate de importatori va putem oferi cele mai bune preturi pentru toata gama de materiale necesare demararii procesului de amenajare si decorare interioara: gresie si faianta baie, parchet stratificat din lemn, mobilier clasic modern pentru living, bucatarie, dormitor, baie, corpuri de iluminat, electrocasnice Smeg, Franke, profile cornise decorative, obiecte sanitare pentru bai.

 

CITESTE TOT