Amenajare apartament 3 camere decomandat

Proiect amenajare interioara apartament cu 3 camere decomandat realizat in stil modern cu elemente new clasice de echipa noastra in Bucuresti.

Design interior apartamente 3 camere (1)
Design interior apartamente 3 camere (2)
Design interior apartamente 3 camere (4)
Design interior apartamente 3 camere (3)
Design - interior - apartament - 3 camere - decomandat.
Amenajare - apartament - 3 camare - decomandate - preturi.
Amenajari - interioare - apartamente - 3 camere - bucuresti.
Amenajare - apartament - 3 camere - decomandat - Calarasi.
Amenajari - interioare - apartamente - in - bucuresti.
Amenajare- terasa - apartament - 3 camere - bucuresti.
Amenajare - interioara - apartament - decomandat - bucuresti.
Amenajare - interioara - bucatarie - apartament - 3 camare - galati.
Amenajare - dormitor - apartament - 3 camere - bucuresti.
amenajare interioara dormitor apartament decomandat bucuresti
Amenajare - interioara - baie - apartament - bucuresti - pret.
Amenajari - interioare - bai - apartamente - in - bucuresti.

Design interior apartament clasic cu 3 camere

Acest spatiu arata la inceput ca un imperiu al banalitatii in care te puteai intrista rapid fara sa ai nevoie de un motiv anume. Am inteles ca acest apartament are nevoie de o schimbare radicala. Amenajat intr-un stil ultra modern acest apartament arata acum ca o casa de artist. Am folosit elemente futuriste, printuri si forme cat mai vii si mai moderne pentru ca cel ce se plimba stinger prin livingul acestui apartament sa fie lovit de inspiratie si de energie. Livingul este multicolor iar principala calitate cromatica o are superbul parchet stratificat.

Oferta servicii si preturi: http://www.nobili-interior-design.ro/servicii

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/213-amenajare-interioara-vila.

Design interior apartament modern cu 3 camere

In acest living dam peste fel si fel de elemente futuriste care te duc cu gandul departe. Genul acesta de spatii indraznete iti pot desconspira rapid personalitatea energica si boema. Corpuri de iluminat aparaent simple dar incredibil de moderne si de ingenioase. In fond acest spatiu mizeaza pe simplitate ca fiind mai unica decat orice fel de artificiu. Tablouri moderne, vaze, bibelouri, sculpturi moderne, obiecte decorative extrem de indraznete. Am ales ca peretii sa fie albi pentru a da acel plus de liniste si de calm intr-o camera in care energia deja pluteste si toate sunt colorate.

Design interior living apartament

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/276-amenajare-interioara-casa-moderna-bucuresti.

Am vrut sa nu exageram creand o atmosfera incarcata, stridenta sau sufocanta. In coltul casei ascuns parca de privirile curiosilor sta ascuns un mic spatiu pentru creatie. Este un spatiu simplu si ingenios. Un scaun de culoare orange, o lampa curbata superba, un birou si 2 dulapioare. Este spatiul in care iti creezi, in care pui bazele proiectelor tale noi fie pe plan profesional fie pe plan personal. Este cea mai intima incapere a casei. Un univers al formelor abstracte fara fond, al futurismului, al culorilor si al energiei in care nu ai cum sa nu te simti inspirat si plin de energie. Vino si tu sa-ti faci un astfel de univers alaturi de noi.

Design interior dormitor apartament Bucuresti

Portofoliu comercial: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-comercial.

Un proiect din categoria: amenajare, apartament, 3 camere, decomandat, bucuresti, sector 4, firme, amenajari, preturi, living, open space, modern, bucatarie, ami interioare baie, dormitoare, design interior living si bucatarie, amenajari apartamente de lux, amenajari interioare apartamente 3 camere.

Amenajare apartament 3 camere decomandat

Amenajari interioare apartamente cu 3 camere

Ganditi-va un pic cum ar fi viata noastra daca n-am adauga in ea un strop de lux sau de finete? Cu siguranta ar fi o viata monotona. Toti oamenii se identifica intr-o oarecare masura cu luxul si mai ales cu eleganta fie ca vor sa recunoasca sau nu. Daca simtiti ca va regasiti intr-un asemenea stil de amenajare interioara nu ezitati sa contactati echipa Nobili Interior Design.

Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/187-amenajare-apartament-clasic-de-lux.

Design interior apartament Bucuresti

Executam proiecte de amenajari interioare decorate in stil neo clasic, clasic de lux, clasic baroc sau modern si tot ceea ce reprezinta sfera elegantei si a frumosului regal. Folosim materiale de cea mai inalta calitate de la producatori de brand din Italia mai ales de unde ne si alegem mobila pentru living si dormitor. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de amenajari interioare case moderne realizate in Constanta, Bucuresti, Brasov cu materiale premium de designer in special import Italia.

Noi putem reusi sa va transformam locuinta ta intr-un spatiu de lux autentic si rafinat. Exista evitent riscul ca luxul sa capete conotatii exagerate sau deranjante si nu ne dorim asta. De aceea este bine sa apelati la echipa noastra de designeri si arhitecti de interior care sunt specialisti ai elementelor de art nuveau, foarte intalnite in amenajarile clasice de lux, in alegerea unui mobilier cat mai rafinat si mai potrivit pentru gustul si sufletul dumneavoastra dar mai ales in a crea o atmosfera speciala din locuinta dumneavoastra in intreg ansamblul. Luxul nu este pentru oricine. Poti avea suficient de multi bani incat sa-ti poti permite o casa asemenea unui palat dar poate ca sufletul tau nu se simte confortabil in acest mediu.

Doar persoanele speciale si hotarate apeleaza la un astfel de stil de amenajare clasica de lux ce te face sa te simti sigur pe tine si pe propria viata. Luxul reprezinta acea portita spre care toti ne indreptam dar foarte putini reusesc sa o treaca. Daca va regasiti in stilul de amenajari realizate de firma noastra ne puteti contacta pentru o discutie in vederea realizarii unui concept personalizat de design interior 3 D.

Portofoliu proiecte - Design Interior / Portofoliu design interior case Constanta - Bucuresti - Brasov.

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

In urma realizarii unui concept de design interior cu firma noastra oferim clientilor posibilitatea achizitionarii materialelor necesare procesului de amenajare interioara. Detinand o pozitie de top din anul 2008, firma noastra specializata in amenajari si design interior detine un portofoliu de proiecte pentru interioare realizate cu succes atat pentru proiecte rezidentiale precum case clasice, apartamente moderne in Galati, Braila, Tulcea, Calarasi, Craiova, Giurgiu, Buzau, Bacau, Iasi, Suceava, cat si pentru spatii comerciale (hotel, pensiune, salon evenimente, restaurante, baruri, cafenele, salon cosmetica infrumusetare, magazine) in Constanta, Bucuresti, Brasov, Ploiesti Prahova. Mai multe proiecte din portofoliul nostru: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential.

Specialistii nostri in amenajari interioare se adapteaza fiecarei cerinte, iar in functie de un buget bine stabilit, se alege gresia si faianta pentru bai si bucatarie, mobila pentru living si dormitoare, decoratiunile, materialele si finisajele pentru pereti, corpurile de iluminat si alte astfel de elemente decorative. Lustre clasice sau aplice moderne se pot integra intr-o maniera interesanta in interiorul casei in procesul de amenajare interioara. Alege materiale de lux de la cele mai renumite branduri de profil din Italia, Germania, Spania la preturi de producator impreuna cu specialistii de la Nobili Interior Design care iti vor oferi consultanta de specialitate pentru fiecare element in parte.

Categorie portofoliu proiecte amenajari interioare case .

 

 
CITESTE TOT