Proiecte Design interior Ploiesti Proiect design interior casa clasic de lux in Ploiesti

Proiect design interior casa clasic de lux in Ploiesti

Pentru acest proiect de casa in Ploiesti, clientul nostru a ales un stil clasic care, prin implicarea echipei de arhitecti si designeri pricepuţi, a prins viaţă şi a satisfăcut pe deplin cerinţele riguroase ale proprietarului. Stilul clasic din acest proiect de design interior, se remarcă prin combinaţia de nuante naturale precum maro, bej sau crem care, completate de accentuata culoare verde, au dat o notă elegantă şi luxurioasă.

După o zi încărcată de zgomotul cotidian al oraşului, ne dorim să ne retragem în locul care ne oferă liniştea şi relaxarea de care avem nevoie. Acest loc este pur şi simplu ACASĂ, un spaţiu amenajat şi decorat după bunul plac al fiecărui client al companiei noastre.

Design interior living casa clasica Ploiesti

Amenajarea livingului in aceasta casa din Ploiesti, o încăpere open-space legată direct cu bucătăria şi zona de dinning, a fost concepută astfel încât clientul nostru să se bucure de spaţiul perfect pentru relaxare alaturi de familie şi prieteni. Detaliile precum draperiile şi canapeaua de culoare verde, candelabrul opulent şi accentele de auriu au făcut din această încăpere o reprezentare a rafinamentului şi a eleganţei.

Design interior bucatarie casa stil clasic

Bucătăria este formată dintr-un mobilier masiv alb care formează o linie de nuanţe perfecte regăsite în acest spaţiu open-space de mari dimensiuni. Fiind legată direct cu zona de dinning şi cu livingul, bucătăria este o continuare frumos amenajată în care gătitul devine cu siguranţă o plăcere. În dormitoare se face remarcată monocromia tonurilor de crem care, cu ajutorul detaliilor aurii pe care le observăm în candelabru dar şi în galeria de la draperii, păstrează stilul clasic şi atmosfera sofisticată.

Design interior dormitor casa in Ploiesti

Nota intimă pe care dormitorul o emană este datorată nuanţei maro închis regăsită în draperii, noptiere şi la picioarele şi ornamentele mobilierului. Dormitoarele beneficiază de o luminozitate puternică, dar plăcută, datorită ferestrelor generoase care permit luminii naturale să cuprindă toată încăperea. Fiind o casă cu etaj care beneficiază de un spaţiu generos, designerii noştri au ales să opteze pentru o balustradă din fier forjat de culoare kaki cu inserţii aurii care, fiind în contrast cu podeaua şi pereţii, au accentuat aspectul luxurios al stilului clasic. Uşile din lemn alb se potrivesc perfect în decorul care urmăreşte acelaşi tipar nuanţat de crem şi auriu, iar micile detalii ale pieselor de decor surprind plăcut imaginea în ansamblu.

Design interior baie amenajata cu gresie portelanata

Pentru a conferi unitatea acestui proiect de design, băile au fost decorate utilizând aceleaşi nuanţe predominante. Sticla transparentă care încadrează cabina de duş, este o alegere elegantă în delimitarea zonelor din baie, iar îmbinată cu detaliile metalice, conferă imaginea băii perfecte şi totodată păstrează caracterul clasic regăsit şi în celelalte încăperi.

Proiect administrat de Nobili Interior Design in Ploiesti

Într-o imagine văzută în ansamblu, această casa cu un design interior în stilul clasic satisface nevoile proprietarului şi evidenţiază prin detalii fine şi elegante ceea ce dulcele stil clasic are mai de preţ. Prin profesionalismul designerilor şi proiectanţilor noştri, acest proiect a fost un adevărat succes conturat de lux, eleganţă şi rafinament.

Amenajare realizata cu materiale livrate de firma noastra

Proiect design interior casa clasic de lux Ploiesti

 

CITESTE TOT