Proiecte Living

Descopera toate proiectele realizate pentru living de echipa Nobili Interior Design. Vezi solutii de amenajari si design cu materiale premium. Discuta cu un specialist despre proiectul tau.

Un proiect de design și amenajare pentru livingul unei case din Constanța poate fi personalizat în funcție de preferințele și stilul dumneavoastră. Cu toate acestea, iată o prezentare generală a unui astfel de proiect pentru un living modern:

Planificarea Spațiului: Începe prin a evalua spațiul livingului și definind zonele principale, precum zona de relaxare, zona de dining și, eventual, un colț pentru activități specifice (exemplu: un spațiu de lucru sau un loc pentru jocuri).

Home Nobili Interior Design

Paleta de Culori

Alege o paletă de culori care se potrivește cu gusturile tale. Culorile neutre precum alb, crem, gri sau nuanțe pastelate pot crea o bază bună. Poți adăuga culori vibrante sau accente colorate în obiecte decorative sau tablouri.

Mobilier: Selectează mobilierul potrivit pentru spațiu. Alege piese confortabile și practice, cum ar fi canapele din piele, fotolii, mese și rafturi. Mobilierul poate fi în stil modern, clasic sau o combinație a acestora, în funcție de preferințe. Mobila modulară sau extensibilă poate fi o opțiune inteligentă pentru livingurile mici sau pentru a maximiza spațiul.

Iluminat

Creează un plan de iluminat echilibrat. Combina iluminatul ambiental, iluminatul de accent și iluminatul de lucru. Folosește lămpi de podea, lămpi de masă, aplice de perete și candelabre pentru a adăuga stil și funcționalitate. 

Draperii și Perdele: Alege draperii sau perdele care completează designul general. Materialele și culorile acestora pot adăuga căldură și textură spațiului.

Accente și Decoratiuni: Adaugă perne decorative, pături, tablouri, oglinzi, plante de interior și alte accente pentru a adăuga personalitate și stil spațiului. Folosește decorațiuni care reflectă gusturile și pasiunile tale personale.

Spațiu de Divertisment

Dacă dorești un spațiu de divertisment, consideră integrarea unui televizor, sistem audio și, eventual, un sistem de acasă pentru o experiență cinematică.

Zonare: Folosește covoare sau piese de mobilier pentru a defini zonele și a crea un flux eficient în spațiu, in special daca oferi servicii de cazare.

Utilizarea Spațiului: Gândește-te la modalități de depozitare pentru a păstra spațiul ordonat. Rafturi, dulapuri și unități de depozitare pot fi incorporate în design.

Pregătire pentru Personalizare: Creează un spațiu care poate fi personalizat cu opere de artă, fotografii de familie și obiecte care vă aduc bucurie.

Este important să colaborezi cu un designer de interior sau să te lași ghidat de propriul gust și stil pentru a crea un living care să reflecte personalitatea și necesitățile tale. Designul și amenajarea unui living trebuie să creeze un mediu confortabil și frumos, în care te simți ca acasă.