Blog Arhitecti de interior Colaboreaza cu arhitect de interior pentru proiecte de case vile stil clasic

Colaboreaza cu arhitect de interior pentru proiecte de case vile stil clasic

Afla avantajele colaborarii cu un arhitect de interior pentru casa ta. Daca v-ati saturat de vechiul aspect al casei sau al vilei dumneavoastra si credeti ca este timpul sa insuflati mai multa “viata” si veselie in acest imobil, Nobili Interior Design o va face in locul dumneavoastra. Reputatia ii precede pe acesti experti, iar recomandarile clientilor care au apelat la aceste tipuri de servicii, ii claseaza in topul celor mai de incredere firme de design interior.

Arhitect amenajari interioare

Lucram la standarde inalte, insa suntem maleabili in cea ce priveste dorintele clientilor. Detinem proiecte rezidentiale si comerciale la cheie in toate orasele mari din Romania. Fiecare proiect de arhitectura interioara si design a fost conceput in functie de stilul de viata si preferintele personale ale clientului. Asadar, pentru persoanele independente si nonconformiste, am conceput incaperi minimaliste si moderne, iar pentru cei care iubesc eleganta si pun accent pe valorile traditionale, stilul clasic a fost recomandarea noastra. Indiferent ca vorbim de o casa sau o vila, stilul clasic este o alegere din ce in ce mai des intalnita in randul clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

Cauti servicii arhitect de interior?

Abordarea acestui stil de arhitectura si design se datoreaza faptului ca in ciuda trecerii anilor, acesta este in continuare un stil vestit care se bazeaza pe echilibru si eleganta. Tranformarea vilei sau a casei incepe de la cele mai ample modificari la cele mai mici detalii care tin de latura estetica. Podeaua poate fi placata in intregime cu lemn triplu stratificat, iar pentru o nota mai eleganta, plintele decorative vor fi de un real folos. Oferta de produse a designerilor mai include si corpurile de iluminat pentru fiecare camera din casa sau vila.

Integrarea materialelor in proiectul de arhitectura

Nu putem sa nu luam in considerare acele candelabre din fier forjat cu incrustatii aurii si chiar si niste lustre clasice. Este important ca acestea sa fie masive pentru a oferi luminozitate, insa aici depinde si de cromatica aleasa pentru pereti si bineinteles cea pentru mobilier. De regula, o mobila clasica este realizata din lemn de calitate, de culoare inchisa. Insa, ca o alternativa clientul poate alege si o mobila italiana in culori pastel. Scaunele, fotoliile sau canapeaua pot fi tapitate cu textile fine, de regula matasea este recomandarea principala, insa veti avea si alte optiuni la indemana. Tapetul se preteaza de minune cand vine vorba de un stil clasic de amenajare interioara. Va sugeram unul cu motive florale in tonuri calde si suave pentru a crea o ambianta cat mai relaxanta.

Alege arhitect de interior cu experienta

Daca doriti o schimbare majora pentru zona de bucatarie sau baie, cum ar fi o marire a spatiului sau construirea unei arcade, astfel de detalii vor fi incluse in schitele proiectului, alaturi de alte date tehnice. Arhitectii specialistii de la Nobili Interior vor urmari pas cu pas respectarea acestor indicatii date de client si le vor implementa in spatiul menit amenajarii. Gama de electrocasnice pentru bucatarie este foarte variata, cuptoarele din gama Smeg sau plitele si masinile de spalat vase Franke, sunt doar cateva sugestii. Insa alaturi de arhitecti ingeniosi si designeri abili, interiorul casei tale va avea o alura complet diferita. Alege sa lucrezi cu cei mai buni, alege echipa Nobili Interior Design!