Blog Design interior Care sunt tendintele sezonului în industria de design interior?

Care sunt tendintele sezonului în industria de design interior?

Fiecare an aduce cu sine un nou început, iar schimbările au loc pe toate planurile. Dacă anul acesta simți că a venit momentul unei schimbări și pentru casa ta, acest articol te va ajuta să-ți faci o idee despre tendințele sezonului actual din industria de design interior. Mai jos vei putea găsi informații care te vor ajuta să te decizi cu privire la stilul pe care ți-l dorești și te vor inspira să creezi un aspect vizual chiar mai spectaculos. O firmă de design interior pentru case te va ghida și îți va spune exact cum poți combina elementele pe care ți le ai în minte, astfel încât rezultatul să fie desăvârșit.

Tendinte design interior casa stil clasic 2020 2021
Tendinte design interior vila stil clasic 2020 2021
Tendinte design interior casa de lux 2020 2021
Tendinte amenajari interioare clasice 2020

Stilurile mereu căutate in designul de interioare

Indiferent de anotimp sau anul în care ne aflăm, există stiluri care nu își pierd niciodată din popularitate, și anume, stilul modern și cel clasic. Cele două sunt reprezentative pentru două categorii de oameni total diferite. Ele nu se demodează niciodată, datorită faptului că sunt niște teme de bază, din care pot reieși abordări diferite. Le puteți considera pe acestea un bun punct de plecare. Stilul clasic este definiția unui design sofisticat și elegant, care se distinge prin materiale de excepție.

Parchetul este de obicei din lemn masiv, peste care se pot găsi covoare mari din lână sau bumbac. Se pot observa imprimeurile discrete, mai ales pe draperiile din materiale impunătoare. Obiectele de mobilier denotă rafinament prin lemnul de bună calitate care conturează întregul cadru.

Stilul modern al caselor ne duce cu gândul la prospețime și ordine. Rafinamentul este dat de liniile fine și de geometria designului. Predomină materialele naturale, precum lemnul nevopsit și fibrele naturale. Pătratele, dreptunghiurile și cerurile sunt specifice stilului, alături de culorile neutre și suprafețele care reflectă lumina.

Materialele naturale

Una dintre tendințele momentului este reprezentată de materialele naturale, care au rolul de a crea o conexiune cu natura. Abordările vizuale în acest sens pot fi: materiale (lemn, piatra), țesături din in, lână sau mătase. Aspectul lor impunător și sofisticat dau un aer rafinat întregii încăperi. Ele îți vor garanta că locuința ta se va afla într-un stadiu bun și odată cu trecerea timpului. O firmă de design interior de încredere va opta întotdeauna pentru materialele naturale astfel încât să le ofere clienților cea mai bună calitate.

Reutilizarea materialelor

Pentru cei pasionați de sustenabilitate și care găsesc bucurie în readucerea la viață a obiectelor vechi, reamenajarea casei cu obiecte de mobilier recondiționate este soluția. Există firme care fac din aceste obiecte aparent banale, mobilă funcțională, cochetă și de o calitate surprinzătoare.

Oamenii sunt fascinați de aceste opere de artă în devenire, întrucât, datorită procesului de recondiționare, ele capătă și mai multă valoare. Micile imperfecțiuni pe care acestea le poartă devin chiar calități care le adaugă personalitate. Culori intense Din fericire pentru persoanele pline de viață care iubesc tot ceea ce denotă veselie, culorile intense sunt și ele la mare căutare.

Culorile tari sunt cele mai căutate, întrucât se combină perfect cu elementele naturale. Este întotdeauna indicat să apelați la serviciile de design interior case, întrucât specialiștii vor știi cum să se joace cu aceste culori. Ei vor ști cum să evite crearea unui aspect care să creeze neplăceri.

De aceea, Nobili Design crează înainte de începerea proiectului un portofoliu 3D care ne permite atât nouă, cât și clientului, să vizualizăm eventualele discrepanțe între culorile, texturile și materialele folosite. Este recomandat ca obiectele mai mici să aibă culori mai tari, întrucât acestea pot fi ușor înlocuite. Pentru fundal este recomandat folosirea celor prăfuite pentru a nu încărca prea tare întregul aspect al camerei.

Nobili Interior Design este mereu la curent cu ultimele tendințe

Indiferent de stilul pe care dorești să-l abordezi, asigură-te că alegi o firmă de design interior care dorește să își dezvolte constant tehnicile și să fie cu un pas înaintea concurenței. Acest lucru te va asigura că tratează proiectele cu seriozitate și devotament.

Firma Nobili Design oferă servicii de design interior în următoarele orașe din țară: Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brașov, Pitești, Galati sau Craiova. Mai mult decât atât, puteți vizita site-ul nostru unde puteți arunca o privire la proiectele noastre. Lucrăm cu specialiști de excepție care vor trata casa ta cu respect și o vor aduce în cel mai bun stadiu. Pentru a oferi un pachet complet de servicii, punem la dispoziție și obiecte de mobilier clasic sau modern produs în Italia, precum și materiale naturale de calitate.