Blog Design interior Design interior pentru locuinte de lux

Design interior pentru locuinte de lux

Un design interior de excepție este despre bucuria de a trăi fiecare zi la exact așa cum ai visat. O locuință amenajată cu bun gust și rafinament are puterea de a-ți însenina zilele și de a-ți reda bucuria de a trăi maiestuos. Alege serviciile de design interior pentru case care adaugă un plus de valoare în viața ta prin funcționalitate, confort și o experiență vizuală pe cinste.

Locuințele cu un design de lux admirabil au în spate viziunea unui specialist cu o vastă expertiză în domeniu. Casa ta este precum o operă de artă. Acestea trebuie să fie șlefuită de către un maestru pentru a ieși la iveală adevăratul ei potențial. Lucrează cu Nobili Interior Design și locuința ta se va bucura de o reamenajare la cele mai înalte standarde. Iată ce ar trebui să știi despre ce presupune amenajarea unei locuințe de lux.

Proiect design interior : Culori și texturi ravisante

Designul reprezintă un spectacol vizual bazat pe tehnici și reguli stricte. Modul în care un profesionist alege să se joace cu acestea determină atmosfera unei camere. În cazul amenajărilor luxoase, sunt combinate elemente contrastante care atrag atenția. Astfel de tehnici pot obosi ochiul dacă nu sunt alese cu precizie.

Folosim lemn, catifea sau piele care oferă un aspect falnic. Combinăm texturi pentru crearea unui efect vizual care încântă privirea și transmit o stare de prosperitate. Mai mult decât atât, folosim culori precum violet, roșu închis, albastru regal sau auriu care au rămas de-a lungul istoriei drept culori care denotă somptuozitate. De exemplu, violetul este asociat cu nobilimea și este considerată o culoare extravagantă pe care designerii știu cum să o pună în valoare.

Design interior Bucuresti : Investește în mobilă de o calitate superioară

Un design de excepție se diferențiază față de un design monoton prin atenția la detalii. Acest lucru poate fi observat mai ales prin intermediul obiectelor de mobilier. Lucrează cu profesioniști care îți înnobilează locuința folosind mobilă calitativă. Aceasta îți asigură nu numai interioare deosebite, ci și o locuință care îți păstrează farmecul pe termen lung.

Luxul înseamnă plăcerea de a te bucura în fiecare zi de o stare de prosperitate. Acest lucru este posibil doar într-un mediu care îți permite să trăiești așa cum îți place. Reușim întotdeauna să transmitem astfel de trăiri datorită principiilor noastre. Lucrăm cu obiecte de mobilier italiene. Acestea promovează durabilitatea și oferă casei tale un farmec aparte.

Un design personalizat

O casă trebuie să fie expresia personalității și a stilului tău de viață. Pe lângă materialele nobile, luxul este definit și de calitatea vieții pe care ți-o oferă. O echipă de prestigiu întotdeauna pune preț pe nevoile și cerințele tale, în jurul cărora construiește un design remarcabil. De asemenea, acesta trebuie adaptat conform fiecărui spațiu. Ceea ce se potrivește unui apartament, nu va complimenta interiorul unei vile.

Echipa noastră întotdeauna comunică transparent cu beneficiarii și dorește să înțeleagă cu exactitate ce îi împlinește și cum pot transpune acele lucruri în proiectul casei lor. Amenajăm sufragerii impozante în care poți petrece timp prețios cu familia ta. Când vine vorba de bucătării și băi, combinăm utilul cu plăcutul astfel încât să ai parte de o experiență de cinci stele. Pentru dormitoare, creăm spații grandioase în care te poți relaxa în voie.

Design interior Bucuresti : Creăm efecte vizuale încântătoare

Efectele vizuale sunt cele care oferă viață și dimensiune încăperilor. Cele mai încântătoare locuințe sunt cele care dau senzația unui spațiu organizat și primitor. Echipa noastră de profesioniști combină tehnici avansate de design cu viziunea proprie pentru crearea interioarelor de vis.

Întotdeauna interioarele luminoase vor adăuga și mai multă valoare stilului. Folosim atât lumina naturală, cât și lumină artificială, pentru un plus de emoție sau mister. Mai mult decât atât, adăugăm obiecte de decor precum oglinzi ornamentale, care deschid și mai mult spațiul. Acordăm, de asemenea, o deosebită atenție așezării mobilierului. Acesta trebuie să conducă privirea spre punctul focal al camerei și să formeze un tot unitar.

Alege să lucrezi cu echipa noastră și vei fi cu un pas mai aproape de a-ți îndeplini visul. Optează întotdeauna pentru servicii pentru design interior București calitative. Numai în acest fel, tu și familia ta veți beneficia de o locuință de care vă puteți bucura pe termen lung. Mai multe detalii legate de ceea ce presupune un proces de design interior pentru locuințe de lux poți găsi pe site-ul nostru.