Blog Design interior Descopera avantajele stilului modern la interior

Descopera avantajele stilului modern la interior

Adoptarea unui stil modern nu se face doar in cazul hainelor sau a gadget-urilor, un stil modern se defineste, in primul si in primul rand, ca o maniera inteligenta de a va amenaja locuinta tinand cont de ultimele tendinte. Nu toti dintre dumneavoastra au valente in ceea ce priveste amenajarea unei case moderne, insa solutia care nu a dat niciodata rateuri se rezuma la contractarea unei echipe de specialisti capabili sa impregneze unei incaperi un design de interior modern.

Design interior case moderne

Modernul in ceea ce priveste amenajarea unei locuinte este caracterizat de numeroase reguli insa, cel putin la nivelului impactului vizual, aveti nevoie de o organizare perfect simetrica. Un exemplu concret poate fi o anumita camera a locuintei dumneavoastra, un design interior modern punand pret pe spatiu si mai putin pe piesele de mobilier. Bineinteles ca mobilierul are o importanta covarsitoare in definirea unei amenajari interioare moderne, insa formele tuturor obiectelor decorative si mai ales culorile pe care le alegeti au o importanta mult mai mare.

Amenajari interioare case cu etaj

Alege designeri de interior cu experienta

In momentul de fata, cele mai multe designuri de interior care fac parte din sfera modernismului au la baza nuante neutre. Se foloseste negrul pentru pardoseli sau mobilier, albul in cazul peretilor, in timp ce pata de culoare poate fi abordata la nivelul accesoriilor. Alegeti diverse obiecte pigmentate in nuante viu colorate si abordati strategia neutrului la nivelul elementelor recent amintite, veti obtine o cromatica perfecta dar si un contrast puternic intre nuante.

 

Decoratiuni interioare pentru case moderne

Liniile si formele geometrice au un caracter definitoriu in decorarea unei incaperi intr-un stil modern, astfel ca trebuie sa le scoateti in evidenta, ba chiar am indrazni sa spunem ca ar trebui sa capete o latura impozanta. Liniile fine ale peretilor sau formele geometrice ale pieselor de mobilier vor oferi un grad sporit de unicitate incaperii si au capacitatea de a crea un mix perfect intre culori si latura moderna a obiectelor din interior.

Citeste si articolul de blogDesigner interior București - apartamente și case de lux