Blog Design interior Design de interior - te vor surprinde tendințele anului

Design de interior - te vor surprinde tendințele anului

Ce presupune un design de interior în anul 2021? Dacă îți dorești ca locuința ta să fie în acord cu cele mai noi tendințe, în acest articol ai ocazia de a afla mai multe despre câteva tehnici de design interior care vor îmbunătăți considerabil aspectul casei tale, indiferent de stilul pe care ți-l dorești.

Îți dorești să lucrezi cu o echipă care promovează împlinirea și frumusețea de-a trăi într-o casă amenajată conform standardelor și cerințelor tale? Echipa Nobili Design se află întotdeauna la curent cu ultimele tendințe. Folosim tehnici și concepte avansate de design pentru a ne asigura că ne ridicăm întotdeauna la înălțimea așteptărilor. Iată noile tendințe ale anului 2021 care îți oferă o nouă ocazie de a îmbunătăți designul casei tale.

Design de interior: Materialele și texturile organice

Anul acesta există o tendință către materialele care promovează durabilitatea. Oamenii își doresc crearea spațiilor care îi îndeamnă să trăiască maiestos. Din acest motiv, ei aleg materialele naturale, precum lemn, sticlă sau piatră, care adaugă un plus de valoare casei lor. Mai mult decât atât, acestea dau o notă sofisticată. Imperfecțiunile materialelor naturale autentice sunt văzute drept detalii unice care adaugă personalitate casei.

Echipa noastră susține această tendință prin comercializarea materialelor premium, cum ar fi gresia porțelanată sau piatra naturală. Dacă ceea ce îți dorești este o casă cu un design interior de lux, aceste materiale te vor ajuta să redai un aspect elegant și fastuos. În plus, vei avea garanția că te vei putea bucura de ele pe termen lung și că locuința ta va arăta extraordinar chiar și odată cu trecerea timpului.

Design de interior: Folosirea culorilor calde

Oamenii au început să simtă nevoia unor locuințe primitoare, care îi relaxează și le redă starea de bine. Se potrivesc de minune cu nuanțele mai închise, precum gri sau bleumarin. Combinarea acestor culori adaugă mai multă intensitate spațiului. Ele se armonizează de minune cu mobilierul de lemn, materialele prețioase sau textilele cu broderie roșie, fiind un element jucăuș care înviorează spațiul.

Spiritul artistic al echipei noastre se reflectă în alegerea paletelor de culori care adaugă personalitate caselor și le complimentează. Folosim culori calde mai ales pentru camerele care nu se bucură de multă lumină naturală. În acest fel, contrabalansăm răcoarea camerei cu nuanțe de galben și portocaliu. Pentru noi, culorile sunt cele care dau viață încăperii și determină starea de spirit.

Valorificarea spațiilor deschise

Oamenii au început să se îndrepte spre un stil de viață modern, lucru care se reflectă și în design-ul interior. Multe case, apartamente și vile din ziua astăzi dispun de un spațiu deschis între bucătărie și sufragerie. Acest lucru dă senzația unui spațiu aerisit, care se potrivește de minune cu trăsăturile stilului modern, și anume un spațiu curat, organizat și stilat.

Echipa noastră folosește tehnici de design interior menite să creeze o continuitate vizuală între cele două spații. Acest lucru este posibil prin repetarea texturilor și a culorilor care formează un echilibru unitar. Dat fiind faptul că aceste spații pot părea reci datorită unghiurilor și a formelor dreptunghiulare, adăugăm mese rotunde și accesorii. Ne adaptăm fiecărui spațiu astfel încât rezultatul să ofere o experiență vizuală încântătoare.

Promovarea funcționalității in designul interior

Din ce în ce mai mulți oameni își doresc o locuință care le permite să își desfășoare activitățile de zi cu zi în voie. Acest lucru constă în crearea unor interioare care promovează totodată confortul. Alege o firmă de design care ține cont de cerințele tale și creează spații desăvârșite care îți permit să trăiești în fiecare zi exact așa cum îți dorești.

Dacă funcționalitate este ceea ce cauți, ne gândim la soluții de depozitare precum rafturi și sertare care totodată să se potrivească stilului casei tale. Ne folosim creativitatea pentru ca dulapurile și rafturile incorporate să completeze întregul cadru și să aibă un scop bine definit. Mai ales când vine vorba de bucătării și băi, acest aspect este esențial astfel încât calitatea vieții tale să ajungă la un nivel superior.

Lucrează întotdeauna cu un designer de prestigiu care te va ajuta să pui în aplicare toate aceste concepte, astfel încât rezultatul final să se ridice la înălțimea așteptărilor tale. Îți dorești să afli detalii suplimentare despre ce presupune un proiect de design interior și avantajele care vin odată cu acesta? Te invităm să accesezi site-ul nostru, care poate servi drept o sursă de inspirație pentru design-ul casei tale.