Blog Design interior candelabre stil clasic

Design interior candelabre stil clasic

Proiecte design interior case, vile si apartamente amenajate cu candelabre clasice, moderne import Austria, Italia.Pentru a va face o idee in privinta istoriei acestor corpuri de iluminat, termenul "candelabru" deriva din cuvantul latin "candelabrum", inca din acea perioada fiind o piesa nelipsita dintr-o amenajare interioara cu adevarat luxoasa. Ne este greu sa credem ca au fost perioade ale omenirii in care acest corp de iluminat s-a demodat, noi considerandu-l drept piesa de rezistenta a unei incaperi care se doreste a oferi o imagine luxurianta, eleganta am indrazni sa spunem.

Design - interior - living - candelabru - de - lux - Bucuresti
Design - interior - living - candelabru - cluj
Design - interior - hol - casa - clasica - bucuresti
Design - interior - casa - candelabru - timisoara
Design - interior - dormitor - candelabru - Oradea
design interior candelabru stil clasic cluj napoca
design interior garsoniera bucuresti

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie Proiecte arhitect Bucuresti .

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze. Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului. Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia. Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

CITESTE TOT