Design interior case stil modern contemporan - Design interior case moderne

Stilul contemporan pune accentul pe linii curate și spații deschise in amenajarea unui living sau dormitor. Acest stil creeaza o atmosfera calda si primitoare.Spre deosebire de stilul tradițional de decor care poate părea coplesitor, stilul contemporan este mult mai relaxant. Portofoliu : Design interior rezidential

Design interior case moderne contemoran bucuresti (3)
Design interior case moderne contemoran bucuresti (8)
Design interior case moderne contemoran bucuresti (1)
Design interior case moderne contemoran bucuresti (4)
Design interior case moderne contemoran bucuresti (5)
Design interior case moderne contemoran bucuresti (7)
interior-living-bucatarie-Constanta09
interior-living-apartament-Constanta-08
interior-living-modern-10
amenajari-case-moderne-11-1
Design interior case moderne contemoran Bucuresti

Amenajari interioare case 3D Bucuresti

Portofoliu amenajari interioare case Bucuresti

Amenajari interioare case moderne Bucuresti

Design interior living case moderne Bucuresti

Design interior case moderne cu etaj

Amenajari interioare vile moderne Bucuresti

Amenajari interioare case vile cu etaj Bucuresti

Amenajare living casa stil modern Bucuresti

Poze amenajari interioare casa stil modern

Proiecte design interior case moderne

Modele simple, permit un sentiment de deschidere a elementelor și materialele utilizate sunt, de obicei, inspirate de natura. Culorile cele mai populare cu acest stil sunt nuante neutre cum ar fi crem, alb, maro si gri. Culorile indraznete sunt de obicei folosite pentru a accentua o cameră.

Design interior living contemoran

Acest lucru poate veni sub forma de un covor sau un tablou.Mobilierul este, de obicei, din lemn sau pal și poate fi închis sau deschis.Stofele de tapiterie utilizate în acest stil sunt de regula țesături si, în unele cazuri, de piele naturala finisata.

Mai multe proiecte: design interior case | portofoliu design interior | design interior apartamente | design interior preturi | mobila dormitor clasica | design interior spatii comerciale | proiect design interior case | amenajari interioare restaurante | design interior restaurante.

Daca va surade ideea de a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Amenajari interioare case moderne Bucuresti

Poze design interior case - Amenajari interioare vile moderne - Idei amenajare living bucatarie Proiecte arhitect Bucuresti .

Proiecte design interior case stil clasic. Pentru a gasi idei si inspiratie, va prezentam mai multe optiuni din portofoliul nostru de proiecte realizate pentru case moderne cu etaj sau mansarda in Bucuresti, Ilfov, Constanta sau Bacau. Daca planuiti sa va reamenajati intreaga locuinta intr-un anumit stil de design interior sau daca pur si simplu va doriti recompartimentarea unui apartament cu 3 sau 4 camere, aveti nevoie de input-ul unor specialisti care sa va ghideze.

Descoperiti colectii cu mobila italiana: mobila dormitor clasica | dormitoare clasice italiene | mobilier dormitor clasic.

Studio design interior Bucuresti

Firma Nobili Interior Design se ocupa de proiecte de design interior pentru vile, case cu etaj, apartamente cat si pentru hotel, restaurante, cafenele si alte tipuri de spatii comerciale. Fiind lider pe piata inca din anul 2008, proiectele de design interior pe care le implemetam se bazeaza pe solutii practice si inovative, totul pentru confortul si satisfactia clientului.

Design interior dormitor case moderne

Odata ce clientul isi exprima dorintele privind proiectul de amenajare interioara, vom realiza fiecare propunere in format 3D personalizat pentru fiecare incapere. Fiecare material, finisaj si element inclus in proiectul de design interior sunt de o calitate superioara importate de la producatori din Italia.

Colaboram cu producatori net superior din bransa, iar fiecare alegere va fi facuta sub atenta monitorizare a designer-ului. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior realizate pentru vile clasice cu mansarda in Bucuresti, Constanta, Brasov sau pentru case moderne cu etaj in Ploiesti, Galati, Braila, Tulcea toate fiind concepute de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Vizualizati si proiectele: design interior case | design interior case cu mansarda | design interior case | proiecte design interior.

Design interior case moderne contemoran Bucuresti

Amenajari interioare case 3D Bucuresti

Portofoliu amenajari interioare case Bucuresti

Amenajari interioare case moderne Bucuresti

Design interior living case moderne Bucuresti

Design interior case moderne cu etaj

Amenajari interioare vile moderne Bucuresti

Amenajari interioare case vile cu etaj Bucuresti

Amenajare living casa stil modern Bucuresti

Poze amenajari interioare casa stil modern

CITESTE TOT