Design Interior Case | Proiecte Case stil Clasic si Modern

Realizam proiecte de design interior si amenajari la cheie pentru case in stil clasic sau case moderne. Specialistii Nobili Interior Design au o experienta bogata in desavarsirea proiectelor de design atat pentru case la parter, cat si pentru casele cu etaj si mansarda. Fie ca doriti realizarea unui proiect in intregime, fie ca aveti nevoie de o sedinta de consultanta pentru un proiect de amenajari interioare, sfatul unui designer va adauga un plus de valoare interiorului pe care doriti sa il imbunatatiti.

 

De ce servicii de design interior pentru case?

Designul interior este atat o arta cat si o stiinta. Intelegerea profunda a cerintelor, gusturilor, stilului si tabieturilor unui proprietar de casa si punerea acestora in practica intr-un spatiu intr-un mod armonios, creativ si unic este o dovada de talent in design interior. Fiecare proiect este o provocare pentru designerul care se ocupa de casa dumneavoastra. Pentru a transpune in realitate dorintele si imaginatia unui client pentru casa sa, designerul depune o munca de intelegere, asimilare, cercetare, creatie si practica. Atunci cand creativitatea designerului este in complet accord cu intentia clientului rezultatul este o casa cu un interior personalizat, deosebit si unic.

Beneficiile obtinute de clientii Nobili

Proiectele de design interior case necesita atentie sporita la detalii, o comunicare excelenta intre designer si client, intelegerea cerintelor si viziunii clientului, folosirea celor mai calitative materiale si desavarsirea / executarea proiectului in timpul si bugetul stabilit de la bun inceput. Abordarea noastra este transparenta, corecta si profesionista. O casa poate fi pusa in valoarea doar atunci cand luminiozitatea, texturile, mobilierul si coloristica sunt in acord total. Asadar, fiecare spatiu pe care il lucram este abordat cu seriozitate, respect si creativitate. Noi consideram prioritate satisfactia fiecarui client, asadar lucram cu cele mai calitative materiale, cu oameni cu experienta si in conditii clare.

Pretul corect si garantia lucrului bine facut

Un proiect lucrat de un designer pentru interiorul unei case moderne acopera mai multe elemente cheie. Valoarea pe care o primeste clientul este mult peste pretul proiectului sau a mobilierului de lux. Ambianta pe care o are locuinta, placerea de a locui acel spatiu, bucuria de a ajunge acasa, toate acestea sunt imposibil de apreciat in bani. Cei care inteleg valoarea adusa de un designer de interior pun accent pe o viata buna, pe placerea de a savura calitatea zi de zi si mai putin pe bugetul alocat unui proiect.

Mobilierul de lux produs in Italia, la standarde si calitate superioara, este un punct forte in realizarea amenajarilor interior pentru o casa luxoasa. Mobila unei locuinte da viata acelui spatiu si este un element critic de avut in vedere atunci cand discutati cu designerul care se ocupa de proiectul dumneavoastra. Preferi un mobilier minimal, luxos sau o mobila eleganta si impunatoare?

Lucrand cu echipa Nobili vei primi consultanta in alegerea pieselor de mobilier si propuneri pentru cele mai calitative piese existente pe piata. Fie ca doriti amenajarea unei case noi, fie ca v-ati propus reamenajarea locuintei actuale, abordarea pe care o propune o firma de design de interior specializata pe amenajarea caselor este una care va duce la un nivel sporit de rafinament caminul dumneavoastra.

CITESTE TOT
CITESTE TOT
CITESTE TOT
Oferiti informatii despre costuri si prețuri design interior case?

Ofertele de preț pentru design interior case sunt diferentiate in functie de suprafata amenajata, numarul de camere si stilul de design dupa cum urmeaza: Design interior case moderne prețuri intre 18 si 28 euro mp. Pentru proiectele de design interior case stil clasic prețurile sunt intre 22 si 35 euro mp. Pentru a primi o oferta de preț personalizata va rugam sa ne transmiteti schitele 2 d cu proiectul de casa prin intermediul formularului de Contact.

Care sunt cele mai potrivite stiluri de design pentru case?

Atunci când vorbim despre conceptul unui proiect de design interior case, sunt implicate mai multe constrângeri, nu-i așa? Unul dintre ele - destul de relevant - este stilul de arhitectură de interior care se potrivește cel mai bine, fie pentru estetică, fie pentru funcționalitate. Provocarea realizarii conceptului obligă pe designerii de interior să cunoască stilurile și tendințele actuale in materie de interioare pentru case. În acest fel, el va fi capabil să identifice ce îl încânta pe client, pe lângă efectuarea adaptărilor necesare la realitatea proiectului. Așadar, merită să afli mai multe despre cele mai populare design-uri și stiluri de arhitectură interioară pentru case, mai exact, stilul clasic și cel contemporan sau modern.

De ce sa apelezi la un designer de interior pentru case?

Atunci când apelezi la serviciile unui designer de interior pentru casa ta, vei putea conta pe experiența acelui profesionist. Pe lângă faptul că este familiarizat cu întregul proces, acesta cunoaște și indică materiale de calitate de la producatori testati, care vor fi integrate si livrate la timp. Știe, de asemenea, să anticipeze problemele proiectului și reușește să coordoneze toate sarcinile posibile în paralel. Recomandarea Nobili Interior Design pentru cei care au in plan amenajarea unei case sau vile sa apeleze la consultanta si sfaturile unui designer profesionist.

26 august 2021